De 20-loten-voucher

Wist je dat als je 20 loten of meer verkoopt, je de 20-loten-voucher krijgt? Met deze voucher krijg je flinke korting op leuke dagjes uit en het 2de artikel gratis op masita.com.

Actievoorwaarden

Wil jij deze voucher ook ontvangen?

Verkoop dan tijdens de Grote Clubactie 20 loten of meer voor jouw club!

Je krijgt de 20-loten-voucher na 2 oktober op je vereniging. Met de 20-loten-voucher krijg je een 2e kaartje gratis voor:

SnowWorld

Skiën, snowboarden of tubegliden, bij SnowWorld kan het allemaal. Met 5 Nederlandse vestigingen is er altijd een SnowWorld vestiging bij jou in de buurt! Bind je ski’s om of spring op een tubeband en zoef zo van de piste af!

SnowWorld

Krazy Kangaroo

Spring! In de overdekte trampolineparken van Krazy Kangaroo kun je al je te gekke tricks laten zien. Ga er heen met een vriend(in) en spring van de ene naar de andere trampoline.

Krazy Kangaroo

Bobbejaanland

Bobbejaanland is niet voor niets het ‘Plezantste Land’. Er is voor iedereen iets te doen. Bereid je voor op een dag vol achtbanen, wildwaterbanen en virtual reality rides. Gegarandeerd plezier!

Bobbejaanland

Optisport

Bij Optisport ben je welkom voor sportieve en gezellig sportuitdagingen. Voor een avontuurlijke dag ga je naar een van zwembaden of indoor speelparadijzen van Optisport! Kijk op de website van Optisport om te zien waar de dichtstbijzijnde locatie bij jouw in de buurt ligt.

Optisport

2de artikel gratis van Masita.com

Bij Masita.com krijg je elk 2de sportartikel gratis! Handig als je trainingspak toe is aan vervanging. Kijk voor het gehele aanbod van alle sportartikelen op masita.com

Masita

Kids-verkoopwedstrijd 2019

De beste lotenverkopers van 2019 maken kans op één van de ruim 100 fantastische prijzen zoals een Nintendo Switch, een fiets of één van de andere mooie prijzen zoals entreekaarten voor een pretpark of een trainingspak van Masita. Waar wacht je dus nog op?!

Prijzen Kids-verkoopwedstrijd

Teamprijzen

Samen loten verkopen is natuurlijk leuker dan in je eentje! Zet samen de schouders eronder en haal zoveel mogelijk op voor de club. Wil jij met je hele team kans maken op toffe prijzen? Schrijf je team dan in voor een van de teamprijzen!

Bekijk alle teamprijzen

Clinics 2019

Ook dit jaar organiseert de Grote Clubactie in samenwerking met verschillende topsporters maar liefst 8 verschillende sportclinics. Zullen we alvast verklappen wie de topsporters zijn die het superleuk vinden om samen met jou en andere enthousiaste lotenverkopers een leuke, sportieve middag te beleven? Bekijk de persoonlijke pagina's van de sporters!

Bekijk alle clinics