Een clubtafel voor Zwem- en Poloclub de Gouwe

Zaterdag 15 juni was het dan eindelijk zover, Zwem- en Poloclub de Gouwe ontving hun gepersonaliseerde clubtafel. De uitreiking van de clubtafel vond plaats tijdens de jaarlijkse afsluiting van het seizoen.

Een ontmoetingsplek

De overhandiging van de clubtafel was een speciaal moment tijdens de afsluiting van het seizoen. Frank Molkenboer, directeur van de Grote Clubactie, kwam op deze bijzondere dag persoonlijk de tafel overhandigen aan de club in Waddinxveen. Het moment versterkte hij met de volgende woorden: ‘Een clubtafel in de clubkleuren past uitstekend bij het interieur van de kantine en mag gezien worden als een ontmoetingsplek voor de leden van de Zwem- en Poloclub’, aldus Molkenboer.

Trots op hun jeugdleden

Na het officiële gedeelte werden natuurlijk ook de jeugdleden nog even in het zonnetje gezet. Want de leden die veel loten hebben verkocht tijdens de Grote Clubactie mochten natuurlijk niet onopgemerkt blijven.

Voorzitter van de Zwem- en Poloclub, Kors Sels, gaf ze een groot compliment over hun geweldige inzet voor de club. Na alle toespraken kon het eindfeest eindelijk losbarsten. Hierbij kwam de clubtafel meteen goed van pas tijdens de barbecue. Iedereen wilde natuurlijk hun sateetje eten aan de nieuwe tafel!

Zwem- en Poloclub de Gouwe wonnen de tafel, die door clubtafel.com beschikbaar werd gesteld, dankzij hun originele inzending voor de #vierhetsucces-actie. Tijdens deze actie deelden de verenigingen massaal een foto via social media met #vierhetsucces, waarop ze op een creatieve manier het door hen opgehaalde bedrag van de lotenverkoop lieten zien. De clubtafel is gemaakt van aluminium en hierdoor weerbestendig. Zo kan de tafel het hele jaar buiten staan en kan er volop gebruik van worden gemaakt! We wensen Zwem- en Poloclub veel plezier met hun nieuwe tafel!