Lotenverkopers winnen judoclinic Kim Polling

Op 29 mei gaf Kim Polling, viervoudig Europees kampioen onder de 70 kilo, een judoclinic aan 36 kinderen, die de clinic wonnen tijdens de Grote Clubactie 2018. De kinderen verkochten, in tweetallen, 50 Grote Clubactie loten of meer voor hun club en maakten daarmee kans op een clinic van de beroemde judoka. De topverkopers van Bushi Arnhem, Judo Promotie Twente Hengelo, THAG Tubbergen, Budocentrum Winterswijk, Edwin Steringa Heerenveen en Judo Ryu Muntendam hebben voor hun club een hoge opbrengst behaald en waren dan ook de gelukkige winnaars van de clinic.

Tips en tricks van de kampioen

De winnaars van de judoclinic kwamen vanuit het hele land bijeen op Sportcentrum Papendal om les te krijgen van Polling. Met een goede voorbereiding, veel enthousiasme en een tikje gezonde spanning waren de kinderen klaar voor de clinic en de ontmoeting met Kim Polling. Na een voorstelrondje en korte introductie van Polling kon de middag beginnen. Polling ging al snel met de kinderen aan de slag met verschillende technieken en speciale judobewegingen. Elk kind werd geholpen met het verbeteren van de houding en er werden tips gegeven om de tegenstander snel onderuit te halen. Ook de ouders van de winnaars waren bij deze middag aanwezig en vonden het erg speciaal dat hun kinderen les kregen van de judoka.

Op de foto met Polling

De middag werd afgesloten met een fotomoment. Daarna kregen de jonge sporters nog een lekkere traktatie en een Grote Clubactietasje met sportspullen. Tim en Jos (11 en 8 jaar) vonden de judoclinic erg gaaf. Ze verkochten samen ruim 50 lootjes. Ze judoën bij THAG uit Tubbergen