Basketballvereniging Springfield uit Berlicum wint het Grote Clubfeest!

Gisterenavond werd de cheque van het Grote Clubfeest t.w.v. € 5.000,- uitgereikt bij Basketballvereniging Springfield uit Berlicum. Tijdens de trainingen riep voorzitter Peter van Eijndhoven de leden bij elkaar die nog van niets wisten, waarna hij uit handen van Frank Molkenboer, directeur van de Grote Clubactie, de prijs overhandigd kreeg. Deze werd onder luid gejuich ontvangen!

50 loten in 1

Onder alle deelnemende verenigingen die Superloten verkopen, wordt jaarlijks het Grote Clubfeest verloot. Op vrijdag 13 december is het winnende Superlot getrokken door de notaris op het kantoor van de Grote Clubactie. Basketballvereniging Springfield verkocht dit winnende Superlot.

Ontzettend blij met prijs

Geertje van Zoggel is binnen de club de kracht wat de lotenverkoop van de Grote Clubactie betreft. Zij enthousiasmeert al 6 jaar lang de leden en dat wordt nu beloond met deze prijs. Helaas kon zij er vanavond niet bij zijn. Voorzitter Peter van Eijndhoven: "Als vereniging zijn we ontzettend blij met deze prijs. We kunnen nu eens groots uitpakken. Het is tevens een extra stimulans voor de lotenverkoop volgend jaar."

Meer opbrengst uit lotenverkoop

De basketballvereniging uit Berlicum haalde dit jaar een bedrag van € 1.744,80 op met de Grote Clubactie. Dit is ruim € 400,- meer dan vorig jaar en daarom is er des te meer reden voor feest! De club verkocht in totaal 6 Superloten naast de ruim 400 reguliere loten. Voor Basketballvereniging Springfield is het van groot belang zo gezond mogelijk te blijven. Acties zoals de Grote Clubactie dragen hier aan bij en zijn dan ook onmisbaar voor de ‘gezellige club’, zoals de vereniging zichzelf omschrijft.