Berekening opbrengst

Jullie opbrengst komt er binnenkort aan! Rond 31 januari 2020 maken wij de opbrengsten, opgehaald bij de verkoop via eenmalige machtiging, online of Superlot (EM) over.

Berekening afdracht

Ben je benieuwd hoe het bedrag dat jullie ontvangen tot stand is gekomen? De afdracht is op de volgende manier berekend: het aantal verkochte loten maal € 2,40 (= 80% van € 3,-) minus de incassokosten à € 0,10 per incasso (één aankoop staat gelijk aan één incasso). Let op: het bedrag dat wij overmaken kan afwijken van het bedrag op jullie cheque. Dit kan komen door eventuele storneringen, (laat) ingevoerde loten of eventuele verkoop van papieren (Super)loten contant. Klik op onderstaande button voor meer uitgebreide informatie hierover.

Controleer je rekeningnummer!

Wij maken jullie behaalde opbrengst rond 31 januari 2020 over op het door jullie opgegeven banknummer. Is dit rekeningnummer nog steeds het juiste? Controleer dit voor de zekerheid! Je kunt het rekeningnummer controleren door in te loggen in 'Mijn Grote Clubactie' en vervolgens naar 'Clubgegevens' te gaan in de rechterkolom. Hier staat onder 'Basis informatie' het rekeningnummer dat bij ons bekend is.

Rekeningnummer wijzigen?

Wil je het rekeningnummer wijzigen? Mail het nieuwe rekeningnummer dan uiterlijk maandag 20 januari 2020 naar info@clubactie.nl. Vergeet daarbij niet om een bewijs van het betreffende rekeningnummer toe te voegen, bijvoorbeeld een kopie/scan van je bankafschrift waarop clubnaam en rekeningnummer zichtbaar zijn. Na controle voeren wij de wijziging door en bevestigen we je wijziging.

Berekening opbrengst