Bestel je verkoopmateriaal

De eerste 100 verkoopboekjes gratis!

Heeft jouw vereniging zich al ingeschreven voor de Grote Clubactie 2021? Dan is de volgende stap het kiezen van de verkoopmethodes en het plaatsen van jullie bestelling.

Kies jullie verkoopmethodes

We bieden verschillende methodes aan om loten te verkopen, waarbij altijd 80% naar jullie clubkas gaat. Kies daarom de methode die het beste bij jullie vereniging past. Beter nog! Zet meerdere methodes in voor een hogere opbrengst. Wist je dat de eerste 100 verkoopboekjes zelf gratis zijn?!

Jouw inzet is goud waard

Schatkist

Al het verkoopmateriaal wordt afgeleverd in een handige schatkist. Deze schatkist bevat naast jullie bestelde verkoopmaterialen ook twee posters en een gratis Superlot. Deze schatkist kunnen jullie aan het einde van de actie ook weer gebruiken voor het inzamelen van de verkoopboekjes.

Levering

Vanaf woendag 8 september wordt er een start gemaakt met het bezorgen van alle verkoopmaterialen en loten. Bestel ruim op tijd jullie verkoopmateriaal, zo ben je verzekerd van een goede start. Zodra je een bestelling hebt geplaatst, duurt het 3 werkdagen voordat je alles in huis hebt. Daarnaast kan het (bij-)bestellen van verkoopmateriaal tijdens de gehele actie.

geld voor je club