Coronaproof loten verkopen

Zaterdag 19 september gaat de Grote Clubactie 2020 van start. Doet jullie vereniging ook mee, op een verantwoorde manier?

Voor veel verenigingen zijn extra inkomsten hard nodig, juist nu. We werken er daarom achter de schermen aan om de Grote Clubactie op een verantwoorde, coronaproof manier te organiseren. Met dank aan honderden clubs!

Bedankt voor jullie hulp!
Om een zo goed mogelijke actie neer te zetten in september, is de mening van clubs cruciaal. Onder de deelnemende verenigingen van vorig jaar hebben we een enquête uitgezet, waarin we hen vroegen naar hun ideeën over de manier van loten verkopen en andere onderwerpen in relatie tot de coronamaatregelen. We hebben honderden reacties hierop gekregen, super fijn! Dit heeft ons erg geholpen en wij zijn deze clubs dan ook erg dankbaar voor het meedenken.

Coronaproof verkoopmethodes
De responses hebben we gebundeld en met behulp daarvan hebben we onze verkoopmethodes coronaproof gemaakt. Zo kunnen verenigingen vanaf zaterdag 19 september op een verantwoorde manier loten verkopen en daarmee geld ophalen voor de club. Het verkoopboekje is bijvoorbeeld uitgebreid met een optie om online loten te verkopen, Superloten kunnen voortaan ook online verkocht worden en de online verkoopmethode is geoptimaliseerd. De coronaproof verkoopmethodes zijn naast elkaar gezet in het overzicht ‘verantwoord loten verkopen’.

De Grote Clubactie 2020 coronaproof loten verkopen

Ben je benieuwd naar dit overzicht? Ga via onderstaande button naar de pagina met de laatste updates m.b.t. het coronavirus. Wil je de komende tijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, houdt dan deze pagina in de gaten.