De 20-loten-actie weer beschikbaar

Beloon jullie leden met de 20-loten oorkonde

Vanaf 8 oktober is de 20-loten-actie weer beschikbaar in de ‘Mijn Grote Clubactie’ omgeving. Met de 20-loten-actie kun je jullie leden, die 20 of meer loten hebben verkocht, belonen met een oorkonde. Daarmee geef je ze meteen toegang tot leuke acties en mooie kortingen.

Hoe werkt het?

Je logt in op ‘Mijn Grote Clubactie’ en gaat naar ‘verkochte loten’. Onderaan deze pagina staat de button van de ’20-lotenactie’. Wanneer je hier op klikt, wordt er stap voor stap uitgelegd wat je moet doen.

  1. Je ziet direct een overzicht van iedereen* die 20 of meer loten heeft verkocht.
  2. Je selecteert de verkopers die je met een oorkonde wilt belonen.
  3. Je hebt de keuze om de oorkonde direct naar je leden te mailen of je kiest ervoor ze naar je eigen e-mailadres te sturen, de oorkondes te printen en ze persoonlijk te overhandigen.

* Dit geldt alleen voor verkopers die zijn toegevoegd bij ‘deelnemende leden’.

Met het mailen/uitreiken van de oorkonde geef je je leden direct toegang tot het 20-loten-platform. Er staat een persoonlijke pincode op de oorkonde waarmee ze acties en kortingen kunnen claimen.

Wil je de oorkonde printen en uitdelen? Vul dan, tenzij nog niet bekend, je eigen e-mailadres in. Je ontvangt dan voor elk van de geselecteerde leden een gepersonaliseerde oorkonde in je eigen mailbox met het aantal verkochte loten.

Leden belonen die niet in het overzicht staan

Heb je (ook) leden die papieren loten hebben verkocht of die nog niet in ‘Mijn Grote Clubactie’ staan? Deze verkopers kun je zelf registreren en zo ook belonen met de 20-loten-actie.

Zijn er leden die niet in het overzicht verschijnen, omdat ze bijvoorbeeld alleen papieren loten en/of Superloten hebben verkocht? Of zijn er leden die volgens het systeem geen 20 loten hebben verkocht, maar waar bijvoorbeeld online loten van zijn gekocht die niet staan geregistreerd bij de verkoper? Gebruik dan de link om deze leden handmatig te registreren en de 20-loten-oorkonde toe te sturen.

De link kun je vinden in:
Jullie ‘Mijn Grote Clubactie’ omgeving > Ga naar de 20-loten-actie (blauwe menubalk) > Scroll naar beneden, onderaan de pagina vind je de link.