De Grote Clubactie start op 24 september

Nu al meer dan 3.000 inschrijvingen

De 50e editie van de Grote Clubactie gaat van start op zaterdag 24 september. Noteer deze datum alvast in jullie verenigingsagenda. Dit jaar zullen we een aantal bijzondere acties organiseren om ons jubileumjaar samen met jullie te vieren. Dus is jouw vereniging nog niet ingeschreven? Doet dat dan nu! 

Een goede voorbereiding is het halve werk

Uit onderzoek bij deelnemende verenigingen is gebleken dat een goede voorbereiding veel oplevert. Dit jaar zit er dan ook een week extra tussen de start van de actie en het einde van de zomervakanties/start competitieseizoen. Zo heb je wat meer tijd om bijvoorbeeld je leden vooraf goed te informeren over de actie, zelf leuke winacties op te zetten én jullie verkoopmateriaal te personaliseren. Zo wordt de actie nóg succesvoller en dat betekent meer loten en een hogere opbrengst voor je club.

Steun jouw vereniging

Verkoopperiode van 8 weken

Zodra het landelijke startsein is gegeven, zien we de eerste weken een enorme piek in de verkoop van loten. Ook worden er ieder jaar meer online loten verkocht, jullie leden delen heel makkelijk een persoonlijke verkooppagina via een Whatsappje of door de link op hun social kanalen te plaatsen. Door de toename van de online lotenverkoop hoeven verenigingen minder machtigingen in te voeren. Dat scheelt jullie vereniging veel tijd aan het einde van de actie.