Dj-clinic voor winnende lotenverkopers

07 februari 2019, 12:04 uur

De dj-clinic op 6 februari in Den Bosch was een groot succes. De 16 winnaars mochten onder leiding van dj Rob Meulendijk hun kunstjes laten zien aan de draaitafel. De kinderen hebben de clinic gewonnen doordat ze 50 of meer loten verkochten voor hun club.

Dj’s in spe

Vol enthousiasme stortten ze zich op hun dj-sets. Al snel hadden de kinderen het in de vingers. Bram en Linc, één van de winnende koppels, willen nu zelf ook dj worden! ‘Later staan wij ook op grote festivals!’ riepen ze enthousiast. Samen verkochten ze 50 loten voor voetbalvereniging Nivo Sparta in Zaltbommel. Over hoe ze dat hebben aangepakt, blijven ze opvallend nuchter. ‘Gewoon heel veel loten verkopen in de buurt en natuurlijk aan vrienden en familie.’ zeiden ze schouderophalend.

Les van een beroemde dj

Rob Meulendijk die de clinic gaf, beter bekend als Tunnel Vision, genoot ook zichtbaar. Als beroemde dj in Nederland en daarbuiten, weet hij natuurlijk hoe leuk het is om te dj’en maar ook hoe leuk het is om loten te verkopen voor je vereniging. Dit was voor de kinderen natuurlijk heel erg leuk om te horen dat Rob vroeger zelf ook lootjes verkocht voor zijn club.

Na een middag scratchen, beatmatchen en andere coole tricks gingen de kinderen naar huis met een eigen mix en een dj-diploma. Viel de dj-clinic in smaak? Dat kunnen we wel stellen want toen ze weggingen zeiden ze vol enthousiasme, ‘Volgend jaar gaan we zeker weer loten verkopen voor de vereniging!’