Echtpaar wint auto bij Grote Clubactie

22 december 2018, 16:50 uur

2e prijs valt in Vaassen

Addy en zijn vrouw Mary Marchal kochten afgelopen najaar 2 loten van hun kleinkinderen Cathleen (12 jaar) en Rafael (10 jaar), die hockeyen bij HC Zwolle.

Donderdag 14 december werd de trekkingsuitslag van de Grote Clubactie bekend gemaakt en toen Addy op de website zijn lotnummer ging controleren, kon hij zijn ogen niet geloven. Hij riep snel zijn vrouw Mary erbij om mee te laten kijken. Het was toch echt zo. Na de bevestiging van de Grote Clubactie dat zij de winnaars van de Volkswagen up zijn, werden snel hun kinderen en kleinkinderen gebeld met het mooie nieuws. Het toeval wil dat ook hun zoon een prijs heeft gewonnen met de Grote Clubactie, namelijk een waardebon van 100 euro van Masita. Addy Marchal vertelt: “Wij vinden het enorm belangrijk om de sportverenigingen van onze kleinkinderen te ondersteunen en doen dit dan ook al jaren. Dat we nu zo’n grote prijs hebben gewonnen is wel heel bijzonder, maar niet het doel geweest om mee te doen aan de Grote Clubactie.”

Opbrengst

HC Zwolle heeft een bedrag van 5.000 euro opgehaald met de Grote Clubactie. Volgend jaar hopen ze weer zo’n mooi resultaat te behalen.