Handen uit de mouwen tijdens NLdoet

18 maart 2019, 14:30 uur

Afgelopen vrijdag heeft het team van de Grote Clubactie meegedaan aan NLdoet, de jaarlijkse vrijwilligersactie van Stichting Oranjefonds. Dit jaar werd de tuin opgeknapt van Stichting Sterk Huis in Goirle, een warme en veilige omgeving voor iedereen die hulp nodig heeft.

Helende plek

De kinderen en volwassenen die bij Sterk Huis verblijven, hebben ook een tuin waarin ze kunnen spelen en ontspannen. Deze zogenoemde ‘Healing Garden’ heeft redelijk wat te voorduren gehad tijdens het zware weer van de afgelopen maand. De Grote Clubactie heeft de tuin opgeknapt door gevallen bladeren en takken op te ruimen, de tuin om te spitten en veel nieuwe plantjes in de grond te zetten. In de lente en zomer zullen deze mooi tot bloei komen. Al deze taken hebben we niet alleen hoeven doen, we werden versterkt door een aantal vrijwilligers die vaker actief zijn bij Sterk Huis.

Een goed verzorgde dag

Na al dat harde werk werden we door Sterk Huis voorzien van een drankje en een hapje, gevolgd door een presentatie over de stichting en al het goede werk dat ze verrichten. Het was een zeer geslaagde dag voor beide organisaties. De Grote Clubactie hoopt dat de mensen die verblijven in Sterk Huis weer kunnen genieten en ontspannen in de ‘Healing Garden’.