Hoeveel badges heb jij al verdiend?

Wordt jij de beste lotenverkoper van Nederland?

Wist je dat je dit jaar badges kan verdienen door loten te verkopen? Ga de strijd aan met je vrienden en vriendinnen en verdien de meeste badges.

Zo krijg je jouw persoonlijke verkooppagina

Tijdens de actie kan jij, als je in het bezit bent van een eigen online verkooppagina, via deze pagina, inloggen op je eigen online omgeving. Op de online omgeving heb je inzicht in je persoonlijke online lotenmeter, kun je badges verdienen, je verkoopstand in het team en vereniging zien en zijn er verschillende video’s met tips en tricks te vinden.

Je ontvangt je inlogcode voor de online omgeving via de persoonlijke QR-code sticker die op het verkoopboekje geplakt kan worden. De sticker met persoonlijke QR-code kan jouw vereniging voor je printen.

Word een Legend

Wanneer je loten verkoopt via jouw online verkooppagina kun je jouw badges ontgrendelen. Bij jouw eerste verkochte wordt de ‘Starter’ badge beschikbaar. In totaal zijn er 8 badges te verdienen. Heb jij de ‘Legend’ badge verdiend? Dan kun jij je opgeven voor de Kids-verkoopwedstrijd en kans maken op een Nintendo Switch!

Heb jij de ‘Champ’ badge al verdiend? Dan ontvang jij van je vereniging de 20-loten-oorkonde. Bekijk via onderstaande button alle winacties.