Imke wint een eigen bioscoopzaal voor haar hele team

Lotenverkopers helpen niet alleen hun club door loten te verkopen tijdens de Grote Clubactie, maar kunnen ook zelf beloond worden door mee te doen aan winacties. Imke van Gymnastiekvereniging ILO uit Lienden schreef zich in voor zo’n actie en won daarmee een privébioscoopzaal voor haar hele team bij Vue Cinemas! Gisteravond werd het jonge team van de gymnastiekvereniging na afloop van de training verblijd met de cheque.

Grote verrassing

De overhandiging van de prijs kwam als een grote verrassing bij zowel Imke als de rest van haar team en zorgde voor luid gejuich. Leidsters Wyke en Janinka waren ook erg blij voor hun team en ‘hadden niet verwacht ooit zoiets te winnen’. Het team verheugt zich enorm op het bioscoopuitje en is al aan het bedenken welke film ze willen zien.

Een duidelijk doel

Het lukte Imke om 62 loten te verkopen voor haar club. Haar gymnastiekvereniging is erg trots op haar. Gymnastiekvereniging ILO haalde dit jaar € 2.300 op met de Grote Clubactie. Hiervan gaat 80% rechtstreeks naar de vereniging. De gymnastiekvereniging uit Lienden had deze Clubactie een mooi doel voor ogen: een AirRoll, een hulpmiddel voor bij het trainen. Binnen de vereniging heeft iedereen hier hard zijn best voor gedaan en de leden kijken uit naar de komst ervan!