Check je lot

De winnende lotnummers van de Grote Clubactie 2018 zijn op 13 december 2018 bekend gemaakt. Check hier of je een prijs hebt gewonnen:

Lotchecker

Grote Clubactie 2019

De trekking van de Grote Clubactie vindt dit jaar plaats op woensdag 11 december. Naast de hoofdprijs van € 100.000,- zijn er in de loterij van de Grote Clubactie dit jaar weer veel mooie prijzen te winnen.

Bekijk het prijzenpakket

Steun een vereniging

Koop jij ook een lot van de Grote Clubactie? Gewoon doen, want jouw inzet is goud waard! De actie gaat zaterdag 14 september weer van start. Je hebt vanaf de start tot 26 november de tijd om een lot te kopen.

Dagelijks genieten heel veel Nederlanders van ontspanning, beweging en sociale contacten op hun vereniging. Al die verenigingen zijn dus heel belangrijk voor onze samenleving.

Vaak worden ze gerund door vrijwilligers en zijn ze afhankelijk van sponsors. Ze kunnen bijna altijd extra inkomsten gebruiken!

Tijdens de Grote Clubactie gaan jaarlijks 267.000 leden zelf op pad om loten te verkopen en zo extra geld voor hun vereniging te verdienen. Koop jij een lot, dan steun jij de vereniging en maak je bovendien kans op prachtige prijzen, waaronder € 100.000,- of een Volkswagen up.

Door samenwerking sterk!

Door Samenwerking Sterk is de naam van de handbalvereniging in Heemskerk. En dat hebben de leden ook laten zien, tijdens de Grote Clubactie in 2018. Met z’n allen hebben ze voor ruim € 4.200 bijeengebracht. “De penningmeester belde me nog daarover”, lacht Anouk Kort, die de coördinatie van de verkoop voor haar rekening nam. “Zij vroeg zich af of het bedrag wel klopte. Zoveel was het!”

Verenigingen vertellen

Maximale opbrengst voor de club

De Grote Clubactie is er om verenigingen te helpen. Wij zijn een organisatie zonder winstoogmerk. Van alle Nederlandse loterijen geven wij het allerhoogste percentage direct aan het goede doel, namelijk 80%. Jaarlijks kunnen ruim 5.300 verenigingen hun doelen realiseren, vanwege de steun van mensen zoals jij.

Zoek een vereniging