Nieuws

Wil je op de hoogte blijven van de Grote Clubactie? Op deze pagina delen we het laatste nieuws omtrent de Grote Clubactie en mooie succesverhalen van clubs. Wil je niets missen van de Grote Clubactie? Volg ons dan ook via social media.

Bedankt voor je steun!

25 februari 2020 – Terugtrekkende bewegingen van de lokale overheden, minder subsidiegeld, hogere zaalprijzen: veel clubs in Nederland krijgen elk jaar moeilijker hun begroting sluitend. Dit geldt ook voor HSVB uit Haren. Voor de basketbalvereniging is de opbrengst van de Grote Clubactie meer dan welkom en ze zijn dan ook erg blij met het mooie bedrag dat ze in 2019 ophaalden. Benieuwd naar het verhaal van HSVB?

Lees verder

Jong en oud zetten zich in

18 februari 2020 – Voor een kleine club als honkbal- en softbalvereniging BSV Kickers uit Waalwijk is de opbrengst van de Grote Clubactie van groot belang. Secretaris Sven van der Toorn: “Hier kunnen we echt iets mee doen wat anders buiten bereik zou zijn”. Afgelopen jaar zetten de Kickers zich in voor een mooi buitenterras. Benieuwd of zij dit doel kunnen waarmaken?

Lees het hele verhaal

Jouw inzet was goud waard!

11 februari 2020 – Een 25-jarig jubileum van een club mag niet ongestoord voorbij gaan. Daar waren de Paradise Dancers uit Landgraaf het mee eens. Voor hun jubileum in 2019 had de dansvereniging mooie doelen voor ogen. De Grote Clubactie werd groots aangepakt en de uiteindelijke opbrengst deed iedereen verbazen. Dit allemaal dankzij de steun van al hun lotenkopers! Lees hieronder welke doelen de Paradise Dancers hebben gerealiseerd.

Lees verder

Recordverkoop voor Budovereniging De Hechte Band

4 februari 2020 – Dit jaar was niet zomaar een jaar voor Budovereniging De Hechte Band uit Mierlo. Ze bereikten namelijk een nieuw persoonlijk record met hun lotenverkoop. De budovereniging haalde bijna € 9.000,- op! Hiervan ging 80% direct naar de clubkas. Alle vooraf gestelde doelen zijn nu realiteit. Ben je nieuwsgierig wat het geheim is achter het nieuwe record van de vereniging en wie hen geholpen heeft dit te bereiken? Klik op onderstaande button en lees het hele verhaal.

Het succes van De Hechte Band

Een mooi doel!

29 januari 2020 – Scouting Paul Kruger uit Nijmegen zamelde tijdens de Grote Clubactie vorig jaar geld in voor een reis naar Zwitserland. Hier willen de scouts deelnemen aan een internationaal zomerkamp, waar zij jongeren uit de hele wereld kunnen ontmoeten. De leden wisten waar ze het voor deden en gingen actief op pad om zoveel mogelijk loten te verkopen. De scoutinggroep slaagde erin om meer op te halen dan zij op voorhand berekend hadden. Dit dankzij iedereen die hen heeft gesteund door een lot te kopen! Benieuwd naar het hele verhaal van Scoutingroep Paul Kruger?

Het succesverhaal van Scouting Paul Kruger

Bedankt voor je steun!

21 januari 2020 – Heb jij een lot gekocht tijdens de Grote Clubactie vorig jaar? Door loten te kopen steun je jouw lokale vereniging. Met de extra inkomsten kunnen verenigingen hun doelen realiseren. Ze zijn jou dus erg dankbaar voor je steun! Judo Goes wist vorig jaar ruim 3.300 loten te verkopen, goed voor € 8.000,- voor de club. Benieuwd wat zij met dit mooie bedrag allemaal kunnen verwezenlijken? Lees hieronder het hele verhaal.

Het succesverhaal van Judo Goes

Dit waren de grote prijswinnaars

14 januari 2020 – Van de ene op de andere dag € 100.000,- rijker. Het gebeurde de familie Lisman uit Wijk bij Duurstede. Zij wonnen de hoofdprijs van de Grote Clubactie 2019.

Lees verder

Wie wonnen de 32.000 prijzen?

9 januari 2020 – Sinds de trekkingsuitslag bekend is, regent het prijzen. Afgelopen actie vielen er maar liefst 32.000 prijzen te winnen. Heb jij je lot(en) al gecheckt?

Lees verder

Boyd en zijn team van T.A. Nimjae verrast met teamprijs!

6 januari 2020 – Er worden nog steeds prijzen uitgereikt! Zo ook aan Boyd van T.A. Nimjae uit Krimpen aan de IJssel. Op zaterdagmiddag 4 januari verrasten wij Boyd en zijn team tijdens hun training op de vechtsportvereniging met een mooie teamprijs: een dag Bobbejaanland met het hele team!

Lees verder

Fijne feestdagen!

24 december 2019 – Het team van de Grote Clubactie wenst iedereen fijne feestdagen! Wij zien jullie graag terug in 2020 zodat we samen weer een prachtige actie neer kunnen zetten.

In verband met de feestdagen zijn wij gesloten vanaf dinsdag 24 december 13.00 uur t/m zondag 5 januari.

Vanaf maandag 6 januari 9:00u staan we weer voor je klaar!

Imke wint een eigen bioscoopzaal voor haar hele team

19 december 2019 – Ook de tweede teamprijs is eruit! Imke van Gymnastiekvereniging ILO uit Lienden heeft een eigen bioscoopzaal met haar hele team gewonnen. Gisteravond verrasten we het team van Imke.

Lees verder

Flynn van Yu-Ai Judoclub wint prijs voor zijn hele team

19 december 2019 – De teamprijs van Masita t.w.v. € 2.000,- is gewonnen door Flynn van Yu-Ai Judoclub uit Almere. Wij reikten de prijs gisteren uit!

Lees verder

Tweede prijs valt bij familie in Rijssen

19 december 2019 – Gisteren werd de tweede prijs, een Volkswagen up, uitgereikt in Rijssen. Dit jaar was het familie Strokap die deze mooie prijs in ontvangst mocht nemen!

Lees verder

Basketballvereniging Springfield uit Berlicum wint het Grote Clubfeest!

18 december 2019 – Het was gisterenavond een feestelijke avond in de sporthal van Basketballvereniging Springfield uit Berlicum. Zij werden verrast met een cheque voor het Grote Clubfeest t.w.v. € 5.000,-!

Lees verder

Hoofdprijs Grote Clubactie valt in Wijk bij Duurstede

13 december 2019 – Dit jaar is de hoofdprijs van de Grote Clubactie gewonnen door de familie Lisman uit Wijk bij Duurstede. Zij werden vanmiddag aan de voordeur compleet verrast door de Grote Clubactie met een cheque t.w.v. € 100.000,-!

Lees verder

Heb jij gekeken?

13 december 2019 - Piet Paulusma was gisteren bij VV Bavel in Noord-Brabant om de totaalopbrengst van de Grote Clubactie 2019 zichtbaar te maken. In september kocht Piet...

Lees verder

Check je lot(en)!

12 december 2019 – De trekkingsuitslag is bekend! Check vanaf vandaag je lot(en) en zie of je in de prijzen bent gevallen.

Lees verder

Ben jij in de prijzen gevallen?

11 december 2019 – Vandaag is de trekking van de Grote Clubactie 2019. Heb jij dit jaar de hoofdprijs t.w.v. € 100.000,- of een van de andere 32.000 prijzen gewonnen..? Morgen, op donderdag 12 december, wordt de trekkingsuitslag bekend gemaakt. Kijk dus vanaf morgen op onze website of je in de prijzen gevallen bent!

Morgen is de trekking!

10 december 2019 – De trekking staat voor de deur! Morgen vindt onder toeziend oog van onze notaris alweer de 47e trekking van de Grote Clubactie plaats. Wij zijn er klaar voor!

Lees verder

Nog één week tot de trekking!

4 december 2019 – Over één week is het zover: de trekking van de Grote Clubactie 2019! Wie verrassen we dit jaar met € 100.000,-, een auto of een heerlijke vakantie?

Lees verder

Laatste kans!

2 december 2019 – Vandaag is de allerlaatste dag dat je een club kunt steunen! Steun vandaag nog een vereniging door online loten te kopen via onderstaande button. Clubs zijn jou ontzettend dankbaar hiervoor. Jouw inzet is goud waard!

Ik wil een club steunen

Steun jij al een vereniging?

29 november 2019 - Je hebt nog maar een paar dagen om een lot te kopen van de Grote Clubactie. Steun vandaag nog een vereniging!

Lees verder

Waar staat mijn lotnummer?

27 november 2019 - Heb je een lot gekocht van de Grote Clubactie? Dan steun je niet alleen een vereniging, maar maak je ook kans op vele prijzen! Om na de trekking te kijken of je in de prijzen gevallen hebt, heb je je lotnummer nodig. Weet jij waar je die kunt vinden?

Lees verder

Trekking 2019

20 januari 2019 - Het einde van de Grote Clubactie komt in zicht en daarmee ook… de trekking! Op woensdag 11 december 2019 is het zover.

Lees verder

Per ongeluk gestorneerd?

18 november 2019 - Heb je per ongeluk de incasso gestorneerd, maar wil je wel een vereniging steunen? Koop dan opnieuw een lot via de website!

Lees verder

Win een Volkswagen up

14 november 2019 - Naast de hoofdprijs van € 100.000,- vallen er nog veel andere mooie prijzen te winnen met de Grote Clubactie. Wil jij net als Addy en Mary, de 2e prijswinnaars van vorig jaar, naar huis gaan met een Volkswagen up? Koop een lot en maak kans!

Lees verder

Maak kans op € 100.000,-

12 november 2019 - Wil jij net als mevrouw Wildekamp, de hoofdprijswinnaar van vorig jaar, kans maken op € 100.000,-? Dat kan! Koop een lot en wie weet verrassen we jou dit jaar wel.

Lees verder

Verkoper gemist? Geen probleem!

7 november 2019 - Heb je een verkoper gemist, maar wil je toch graag een vereniging steunen? Koop dan eenvoudig en snel een lot online!

Lees verder

Nog een lot 2018? Kijk snel of je gewonnen hebt!

31 oktober 2019 - Je hebt nog een lot van de Grote Clubactie 2018? Fijn dat je afgelopen jaar een vereniging in jouw omgeving hebt gesteund. Zij hebben daardoor...

Lees verder

Waarom een club steunen?

18 september 2019 - Elke jaar doen ruim 5.300 clubs en verenigingen mee aan de Grote Clubactie. Hiermee halen ze mooie bedragen op. Subsidies vanuit gemeentes en overheid lopen terug, maar de kosten en onderhoud van een vereniging blijven gelijk. Om financieel gezond te blijven, zoeken verenigingen andere manieren om inkomsten te ontvangen. Wanneer je een lot koopt van de Grote Clubactie draag je bij aan het voortbestaan van het verenigingsleven.

Lees verder

Niet-thuiskaartje in de bus?

17 september 2019 - Na de start van de Grote Clubactie is het niet-thuiskaartje misschien al op jouw deurmat gevallen. Dat betekent dat er een lotenverkoper bij je langs is geweest. Via het niet-thuiskaartje kun je alsnog een lot kopen van de vereniging van de betreffende lotenverkoper. Hoe werkt het?

Lees verder

De Grote Clubactie op tv

16 september 2019 - De Grote Clubactie was zaterdag 14 september op het Jeugdjournaal te zien. Het nieuwsprogramma voor de jeugd besteedde aandacht aan de teruglopende subsidies vanuit de gemeente voor clubs. De Grote Clubactie is een belangrijke inkomstenbron voor verenigingen om financieel gezond te blijven.

Lees verder

De Grote Clubactie 2019 is gestart!

14 september 2019 - Steun vanaf vandaag een vereniging bij jou in de buurt. Hiermee steun je hen met het bereiken van hun verenigingsdoelen. Een lot kost € 3,- en daarvan gaat 80% rechtstreeks naar de club. De overige 20% is voor...

Lees verder

Vanaf morgen maak jij kans op € 100.000,-

Morgen start de Grote Clubactie weer. Vanaf dan kun je lotenverkopers aan je voordeur verwachten. Een lot kost €3,-, waarvan 80% rechtstreeks naar de club gaat. Wanneer je een lot koopt, steun je een vereniging. Ook dit jaar zijn er weer mooie prijzen te winnen...

Lees verder

Piet Paulusma koopt 1e lot

12 september 2019 - Gisteren kocht weerman Piet Paulusma symbolisch het 1e lot van de Grote Clubactie van zijn oude voetbalvereniging Tzum, gelegen in het gelijknamige plaatsje Tzum in Friesland. Het vrouwenteam en de jeugdleden van de voetbalvereniging mochten het lot aan Paulusma overhandigen.

Lees verder

Vanavond wordt het 1e lot symbolisch gekocht, bekijk de uitzending op SBS 6

11 september 2019 - De verkoop start aanstaande zaterdag, maar symbolisch wordt vanavond het 1e lot...

Lees verder

Jochem en Stan gaan op bezoek bij HSV Zwijndrecht

29 maart 2019 - Clubliefde afl. 5. In deze aflevering vraagt Eva van honk- en softbal vereniging Zwijndrecht, hulp om geld op te halen voor verlichting op...

Lees verder

Door samenwerking sterk!

Door Samenwerking Sterk is de naam van de handbalvereniging in Heemskerk. En dat hebben de leden ook laten zien, tijdens de Grote Clubactie in 2018. Met z’n allen hebben ze voor ruim...

Lees het hele verhaal

Trainen met de beste hockeyer ter wereld

28 maart 2019 - Gisteren was het dan zover. De winnaars van de win-een-clinic-wedstrijd kregen les van hockeyspeler Robert van der Horst. De clinic werd gegeven bij...

Lees verder