Lotenverkopers

Iedereen zet zich in voor de club, zodat we samen mooie momenten beleven. Zijn er nieuwe goaltjes nodig, of geld voor een nieuwe kleedkamer? Dan zetten we met de hele club de schouders eronder en gaan we loten verkopen. 689 treden op en af? Geen probleem! Aan inzet geen gebrek, samen krijgen we het voor elkaar. Jouw inzet is goud waard!

Jouw inzet is goud waard!

Als jij loten van de Grote Clubactie verkoopt, help je om de doelen van jouw club werkelijkheid te maken! Sparen jullie al lang voor nieuwe materialen, willen jullie iets organiseren of er samen op uit? Help dan mee door loten te verkopen aan jouw familie, vrienden, buren en aan mensen in je dorp of stad.

Win een Nintendo of een te gekke clinic!

Loten verkopen doe je natuurlijk voor de club. Maar het is wel zo leuk als je zelf ook nog extra wordt beloond! Ook dit jaar geeft de Grote Clubactie weer veel gave prijzen weg.

Bekijk alle win-acties

Hoeveel loten verkoop jij dit jaar?

Fabian (8 jaar) verkocht maar liefst 1.317 loten voor zijn voetbalvereniging SV Laren ’99. Nieuwsgierig hoe hij dit heeft gedaan? Het Grote Clubactie Actieteam ging bij hem bezoek.

Bekijk hier nog meer tips & tricks!

Vragen?

Heb je vragen over de Grote Clubactie, wil je weten of jij loten mag verkopen of misschien verkoop je al loten en wil je weten hoe je kans maakt op een te gekke prijs? Bekijk dan de meestgestelde vragen die wij krijgen van de lotenverkopers en misschien zit jouw antwoord er wel tussen.

Meestgestelde vragen