Filmpjes & Fun

Bekijk leuke filmpjes van en over de Grote Clubactie! Heb je ons gemist op RTL4 bij het programma Clubliefde? Bekijk hier hoe Jochem en Stan langs gaan bij clubleden die een wens hebben voor hun vereniging.

Clubliefde

In het programma clubliefde staat in elke aflevering een jeugd-amateursporter en zijn of haar sportvereniging centraal. Het programma gaat langs bij verschillende clubs die zijn opgegeven door jeugdleden, die een wens hebben voor hun club. Denk bijvoorbeeld aan nieuw materiaal, het renoveren van een vervallen kleedruimte of het opknappen van de kantine.

Meer ruimte nodig

In deze aflevering vraagt Yhemmairo van de Spijkenisse Scouts hulp om een portacabin te kunnen aanschaffen voor zijn club. Hun huidige kleedkamer is te klein. Dus een extra ruimte is hard nodig. De ambassadeurs van de Grote Clubactie, Jochem van Gelder en Stan van den Dobbelsteen, gaan met de jeugdleden aan de slag. Ze geven de jonge mannen tips over hoe je veel geld inzamelt. Daarnaast krijgen de mannen een training over hoe je het best een lot verkoopt tijdens de Grote Clubactie. Daarna mogen ze meteen zelf de straat op om loten te verkopen!

In het donker

In deze aflevering vraagt Eva van honk- en softbal vereniging Zwijndrecht, hulp om geld op te halen voor verlichting op het honkbalveld. Nu moeten de spelers stoppen zodra het donker wordt en dat is natuurlijk zonde. De ambassadeurs van de Grote Clubactie, Jochem van Gelder en Stan van den dobbelsteen, gaan met de jeugdleden aan de slag. Ze geven de meiden een training hoe je veel loten verkoopt tijdens de Grote Clubactie. Daarna mogen ze meteen de straat op om loten te verkopen!

Nieuwe kleedkamers

In deze aflevering vraagt Thomas van voetbalvereniging Rijsoord hulp om geld op te halen voor nieuwe kleedkamers met meer ruimte en douches. De ambassadeurs van de Grote Clubactie, Jochem van Gelder en Stan van den Dobbelsteen, gaan met de jeugdleden aan de slag. Ze geven de jongens tips over hoe je het best een Superlot verkoopt tijdens de Grote Clubactie. Die mogen daarna zelf langs bedrijven gaan om Superloten te verkopen

Nieuwe inrichting van clubhuis

Annemarie van de Hockeyclub Leerdam vraagt hulp om geld op te halen voor de inrichting van het nieuwe clubhuis. Hun club gaat namelijk verhuizen. Op de nieuwe locatie wordt ook een nieuw clubhuis gebouwd. Maar dat moet wel nog ingericht worden. De ambassadeurs van de Grote Clubactie, Jochem van Gelder en Stan van den Dobbelsteen, gaan met de jeugdleden aan de slag. Ze geven de dames een training over hoe je het best een lot verkoopt tijdens de Grote Clubactie. Daarna gaan de meiden langs hun familieleden om loten te verkopen.

Op jeugdkamp

In deze aflevering vraagt Wessel van voetbalvereniging SEP, hulp om geld op te halen voor het jaarlijkse jeugdkamp. Vorig jaar werd het jeugdkamp een stuk duurder voor een nieuwe locatie. Dit wil Wessel dit jaar voorkomen. De ambassadeurs van de Grote Clubactie, Jochem van Gelder en Stan van den dobbelsteen, gaan met de jeugdleden aan de slag. Ze geven de mannen een training hoe je veel loten verkoopt tijdens de Grote Clubactie. Daarna mogen ze meteen de straat op om loten te verkopen!

Beachhandbalvelden

Livvia van DSS Heemskerk vraagt hoe zij en haar teamgenoten geld kunnen halen voor nieuwe beachhandbalvelden voor hun handbalvereniging. De ambassadeurs van de Grote Clubactie, Jochem van Gelder en Stan van den Dobbelsteen, gaan met de jeugdleden aan de slag. Ze geven de dames tips over het verkopen van loten. Daarnaast krijgen de dames een training over hoe je het beste een lot verkoopt tijdens de Grote Clubactie.