Ik vertel

Van jong tot oud worden er loten en Superloten verkocht. Jaarlijks gaan er meer dan 267.000 lotenverkopers op pad. Allemaal zetten ze zich in voor hun vereniging. Aan inzet geen gebrek, samen krijgen we het voor elkaar.

Heb jij een leuk verhaal?

Heb jij dit jaar of eerdere jaren loten verkocht voor je vereniging met de Grote Clubactie? Een gave prijs gewonnen of heb jij samen met een teamgenoot mee mogen doen aan een clinic? Vertel het ons! Stuur je verhaal over je lotenverkoop, je gewonnen prijs of je training met een topsporter met foto naar info@clubactie.nl en wie weet komt jouw verhaal hier op de website!

Flynn verkoopt loten voor zijn judoclub

Ik ben Flynn, kom uit Almere en ik verkoop elk jaar loten voor mijn judoclub! Ieder jaar verkoop ik er meer. Dit jaar heb ik 200 loten verkocht.

Soms krijg ik ook iets extra's

Loten verkopen voor mijn vereniging doe ik graag. Ik vind het leuk om op deze manier mijn club te steunen en iets goeds te doen. Als ik bij mensen voor de deur sta dan maak ik altijd een praatje en soms krijg zelfs ik iets lekkers zoals een mars of een koek. Vaak als ik 3 loten verkoop op 1 adres wat dan 9 euro kost, krijg ik €10,- en mag ik er zelf 1 euro van houden. Best gaaf toch!

Ik zet mij graag in voor het goede doel

Naast loten verkopen heb ik ook al 2x de 4daagse van Nijmegen gelopen. Hierbij heb ik geld opgehaald voor Kika. Wat super leuk is dat ik nu genomineerd ben als almeerse kei, ik krijg dan een lintje van onze burgemeester ik kan ook nog de publieksprijs winnen. Hier is daar nog wat over te lezen en kun je eventueel ook op mij stemmen.

Eliza, Amber en Ravi van Av Sparta kregen een atletiekclinic van wereldkampioene Nadine Broersen!

Ze wonnen deze clinic door veel loten te verkopen voor de Grote Clubactie. Eliza van Velthoven en Amber Steijn verkochten samen 50 loten, Ravi van Venrooij verkocht er zelfs 100. Wat super zeg! Samen met 33 andere winnaars kregen ze les van Nadine Broersen

Clinic in de regen

Op de dag van de clinic regende het hard. Het was nog even spannend of de clinic wel door kon gaan, maar gelukkig kregen ze al snel te horen dat de clinic gewoon doorging. Opgelucht stapten Ravi, Eliza en Amber in de auto op weg naar Breda.

Flexibele hordes

De winnaars kregen les in verschillende onderdelen van atletiek. Na de warming-up, begon het hordespringen. Dat was helemaal nieuw voor de winnaars! Maar het lukte iedereen om over de hordes heen te springen. Dat kwam door de speciale flexibele hordes, die kunnen niet omvallen! Speerwerpen was het laatste onderdeel van de training en dat was voor alle deelnemers nieuw. Maar dankzij de goede uitleg van Broersen lukte het iedereen om de speer ver te gooien.

Op de foto met Nadine

De winnaars vonden de clinic geweldig. Aan het eind van de dag wilden ze nog wel even doorgaan maar op een gegeven moment werd het echt te koud. In de kantine kregen ze nog chips en mochten met Nadine op de foto. Wat een supercoole dag!

6 jeugdleden van AV Edam kregen een atletiekclinic van meerkamp atlete Nadine Broersen.

Layla, Youssra, Liz, Fiene, Indy en Yara hebben allemaal 50 loten of meer verkocht tijdens de Grote Clubactie. Daarmee maakten ze kans op deze toffe clinic. Toen de meiden hoorden dat ze gewonnen hadden, waren ze hartstikke blij!

Hagel houdt winnaars niet tegen

Het weer zat die dag niet mee. Het stormde hard en er kwam zelfs hagel uit de lucht vallen. Maar zoals de meiden zelf zeiden: We zijn niet van suiker! Dus reden ze naar Breda om de clinic te volgen.

Hordeslopen en speerwerpen

Na de warming-up kregen ze les in hordespringen. Dit deden de meiden supergoed! En gelukkig is er niemand gevallen. Dit kwam door de flexibele hordes, die konden niet omvallen. Tussendoor moesten ze wel even schuilen voor de hagel. Wat een weer! Maar voor de winnaars was dat geen probleem. Na de hagelbui mochten ze speerwerpen en dat ging ze goed af. Nadine vond hun techniek erg sterk!

Niet te stoppen

De meiden vonden de clinic geweldig. Aan het eind van de dag wilden ze nog wel even doorgaan maar op een gegeven moment werd het echt te koud. Na afloop van de clinic kregen ze nog chips en mochten ze met Nadine op de foto. Daarna gingen ze weer naar huis want het was nog een hele rit naar Edam. Maar dat was het zeker waard. Zo’n toffe clinic wilden ze zeker niet missen.