Verkoop loten en win!

Loten verkopen doe je natuurlijk voor de club. Maar het is wel zo leuk als je zelf ook nog extra wordt beloond! Ook dit jaar geeft de Grote Clubactie weer veel gave prijzen weg aan de lotenverkopers.

Prijzen 2019

Wil jij zelf, met je beste vriend(in) of samen met je team kans maken op een van de prijzen?
Vergeet je dan niet in te schrijven voor één van onze win-acties.
(Inschrijven kan t/m 10 december 2019)

Inschrijven

De 20-loten-voucher

Wist je dat als je 20 loten of meer verkoopt, je de 20-loten-voucher krijgt? Met deze voucher krijg je flinke korting op leuke dagjes uit en het 2de artikel gratis op masita.com. Wil jij deze voucher ook ontvangen? Verkoop dan tijdens de Grote Clubactie 20 loten of meer voor jouw club! Je krijgt de 20-loten-voucher na 2 oktober op je vereniging.

2e kaartje gratis voor

Kids-verkoopwedstrijd 2019

De beste lotenverkopers van 2019 maken kans op één van de ruim 100 fantastische prijzen zoals een Nintendo Switch, een fiets of één van de andere mooie prijzen zoals entreekaarten voor een pretpark of een trainingspak van Masita. Waar wacht je dus nog op?!

Prijzen Kids-verkoopwedstrijd

Clinics 2019

Ook dit jaar organiseert de Grote Clubactie in samenwerking met verschillende topsporters maar liefst 8 verschillende sportclinics. Zullen we alvast verklappen wie de topsporters zijn die het superleuk vinden om samen met jou en andere enthousiaste lotenverkopers een leuke, sportieve middag te beleven? Bekijk de persoonlijke pagina's van de sporters!

Bekijk alle clinics

Teamprijzen

Samen loten verkopen is natuurlijk leuker dan in je eentje! Zet samen de schouders eronder en haal zoveel mogelijk op voor de club. Wil jij met je hele team kans maken op toffe prijzen? Schrijf je team dan in voor een van de teamprijzen!

Bekijk alle teamprijzen

Kidsverkoopwedstrijd - Clinics - Teamprijzen

Inschrijven kan tot en met 10 december 2019

Wil jij zelf, met z'n 2e of samen met je team kans maken op een van de prijzen? Vergeet je dan niet vanaf 23 september in te schrijven voor één van onze win-acties.

Inschrijven

Meet & Greet met Youtuber Matser

Verkoop jij loten voor jouw club en wil jij Mats van der Graaf graag ontmoeten? Dat kan!

Hoe werkt het?

Iedereen die loten verkoopt voor de vereniging maakt kans op de Meet & Greet met Youtuber Matser. Dit is erg makkelijk! Laat zien op social media hoe jij loten verkoopt tijdens de Grote Clubactie en plaats bij je bericht de hashtag #groteclubactie. Zo doe je automatisch mee aan de wedstrijd en maak je kans om Mats in het echt te ontmoeten. Spannend!

Voorwaarden

De actie loopt tot en met donderdag 24 oktober 2019. De winnaars worden vrijdag 25 oktober 2019 bekend gemaakt. De Meet & Greet is op zaterdag 2 november 2019 in de regio Amsterdam. Bekijk de actievoorwaarden voor meer informatie.

Actievoorwaarden