Welke bekende Youtuber zet zich in voor de Grote Clubactie?

Spannend! Vandaag onthullen we welke bekende Youtuber op pad gaat voor de Grote Clubactie. Deze Youtuber laat zien hoe leuk het is om loten te verkopen. We zullen jullie niet langer in spanning houden.

De Youtuber die jullie verkopers gaat helpen is…

Mats van der Graaf!

Mats, beter bekend als Matser, heeft een eigen YouTube kanaal met ruim 65.600 volgers. Hierop deelt hij leuke tips voor andere tieners over alledaagse onderwerpen. Vanaf 14 september deelt hij speciaal voor lotenverkopers van de Grote Clubactie tips en tricks. In deze tips legt hij uit hoe verkopers het beste loten kunnen verkopen. Elke week plaatst Mats een nieuwe tip of laat hij een te gekke prijs zien die verkopers kunnen winnen via Youtube en Instagram. Houd zijn kanalen dus goed in de gaten!

Meet & Greet*

Willen jouw lotenverkopers een ontmoeting winnen met Mats van der Graaf? Dat kan! Om kans te maken op een Meet & Greet, laten verkopers via social media zien hoe zij loten verkopen. Daarbij plaatsen ze de hashtag #groteclubactie. Hiermee doen ze automatisch mee aan de wedstrijd. De winnaars worden 25 oktober bekend gemaakt. De Meet & Greet is op zaterdag 2 november in de regio Amsterdam.

*Voor meer informatie over de actievoorwaarden kijk je op de pagina ‘Win-acties’.

Actievoorwaarden