Nog 10 dagen!

Je hebt nog 10 dagen om alles uit jullie actie te halen. Zorg er samen voor dat jullie verenigingsdoel behaald wordt of nog verder wordt overtroffen.

Samen verkoop je meer

Laat leden weten hoeveel loten jullie inmiddels verkocht hebben. Op deze manier motiveert het om samen nog net die laatste loten te verkopen. Doel al behaald? Ook het succes vieren en oproepen dat het goed loopt kan leden motiveren om nog een keer de verkooplink te delen en misschien nog even hun boekje erbij te pakken. Kortom zorg ervoor dat je de leden betrekt bij de verkoop en eventuele tussenstanden van interne verkoopwedstrijden.

Inspiratie voor motivatie

Wil jij jullie verkopende leden motiveren? Een oproep op jullie website of op een van jullie social media kanalen hierbij helpen. Maak gebruik van onze voorbeeldposts, dat scheelt een hoop werk of geeft je net dat beetje extra inspiratie voor het maken van een eigen post.
De voorbeelden staan voor jullie klaar via onderstaande button en zijn meteen te delen op alle social media kanalen, in WhatsApp groepen en op jullie website. Vraag jullie leden in jullie bericht om de verkooplink nogmaals te delen met familie en vrienden want juist nu is het zo belangrijk!

Zet er met z’n alle nog even de schouders eronder en trek die laatste eindsprint want alle lootjes tellen!

Trek een laatste eindsprint!