De Grote Clubactie is nog geen twee weken onderweg en er zijn nu al 1.000.000 loten verkocht! Dit is twee keer zoveel vergeleken met vorig jaar rond deze tijd.

Deze mijlpaal komt niet zomaar uit de lucht vallen want de records vliegen ons om de oren. In het eerste weekend werden er namelijk al ruim 200.000 online loten verkocht. Ook het aantal verkochte Superloten is nu al verdriedubbeld ten opzichte van vorig jaar.

Extra inkomsten zijn hard nodig

Dat verenigingen het geld goed kunnen gebruiken weten we inmiddels al een paar maanden. Maar vooral nu wéér kantines dicht zijn en verenigingen nog meer inkomsten mislopen, is die steun onmisbaar. Veel clubs zullen aan de bak moeten om hun hoofd boven water te houden. Het is daarom goed om te zien dat zoveel mensen het Nederlandse verenigingsleven een warm hart toedragen, juist nu die steun ook hard nodig is.

Vereniging kunnen nog steeds deelnemen en loten verkopen tot eind november. Verkoop jij geen loten maar wil wel jouw lokale verenging steunen? Koop dan een lot via onderstaande button.