Organisatie

Nationale Stichting Grote Clubactie helpt verenigingen en instellingen in heel Nederland hun doelen te verwezenlijken door middel van een jaarlijkse loterij. Onze organisatie is in 1972 in Tilburg opgericht door Pierre Claessens, chef-redacteur bij het toenmalige Nieuwsblad van het Zuiden en bestaat dus al 45 jaar.

Onze missie

De Grote Clubactie bouwt mee aan een gezond verenigingsleven in Nederland, omdat we geloven in de kracht en maatschappelijke waarde van vitale verenigingen. Met een loterij en ondersteunende voorzieningen van de Grote Clubactie helpen we verenigingen in sport, hobby en cultuur hun ledenparticipatie en hun financiële positie versterken.

Onze visie

Verenigingen hebben het moeilijk: tijd en geld zijn schaars door minder leden en minder fondsen. Tegelijkertijd zien we de hang naar verbondenheid, rondom een gemeenschappelijk gedeelde interesse. Daarin kunnen en zullen verenigingen een belangrijke rol blijven spelen en zien we de Grote Clubactie als een belangrijk hulpmiddel voor die verenigingen. 

Doelstelling

Het maatschappelijk doel van de Grote Clubactie is om een bijdrage te leveren aan de ledenparticipatie en de financiële situatie van verenigingen. Onze doelstelling is dat 80% van de opbrengst van de loterij ten goede komt aan de deelnemende verenigingen. Wilt u een Clubactie organiseren? Klik hieronder.

Stappenplan

Beloningsbeleid

De Grote Clubactie kent een beloningsbeleid. Bent u benieuwd hoe dit in z'n werk gaat? Klik dan op onderstaande button.

Beloningsbeleid

Vergunning

De Kansspelautoriteit heeft aan Stichting Samenwerkende Non-profit Loterijen (SNL), waarvan de Grote Clubactie/SupportActie onderdeel is, een vergunning verleend op 6 december 2016 onder kenmerk: 10293. Deze vergunning is geldig voor de periode van 1 januari 2017 tot en met 31 december 2021. Voor meer informatie: www.ssnl.nl. “Speel bewust, 18+.”


Nationale Stichting Grote Clubactie


Bezoekadres 
Apennijnenweg 16
5022 DV Tilburg

Postadres
Postbus 440
5000 AK Tilburg


Telefoon
 
013 – 455 28 25


     E-mail
     info@clubactie.nl


SBI-code: 88999  |  RSIN-nr: 009581686

Heeft u vragen over de Grote Clubactie? Neem dan contact op met onze servicedesk. Wij staan voor u klaar!

Servicedesk
  • Over de organisatie
  • Ons team
  • Het bestuur
  • Publicaties
  • Vacatures

Doe mee! Schrijf direct uw vereniging in

Net als ruim 6.000 andere clubs uit Nederland. 

Schrijf uw vereniging in

Hulp nodig bij de organisatie?


Wij staan voor u klaar!

Servicedesk
Liever telefonisch contact?
Bel 013-4552825