Prijswinnaars 2018 verrast

20 december 2018, 11:26 uur

Woensdag 12 december heeft de trekking plaatsgevonden van de Grote Clubactie 2018! De winnaars zijn de afgelopen dagen verrast met een mooie cheque.

Olympia verrast met prijs Grote Clubfeest t.w.v. €5.000,-

Notaris mr. Ploum verrichtte 12 december de Superlottrekking en trok Olympia’60 Dongen als gelukkige winnaar! Voetbalvereniging Olympia’60 Dongen is gisteren door de Grote Clubactie verrast met een cheque van 5.000 euro voor een clubfeest. De verrassing kwam binnen op het moment dat het bestuur met voorzitter Jeroen de Roos en andere leden in het clubhuis bijeen zaten om na te denken over een nieuw beleidsplan.

Zoon schenkt moeder mooie vakantie

Ze kocht dit najaar een lot bij haar zoon Sjors, voetballer bij Kampong in de JO 12-3, en wint daarmee een mooie verzorgde vakantie ter waarde van 2.500 euro! Mevrouw van Gorcum: “Een super leuke verrassing. Ook fijn dat de Grote Clubactie er is, ze doen heel goede dingen voor de clubs.”

Waar rijden we dit jaar auto naartoe?

Vorig jaar ging de auto naar een familie uit Borne, dit jaar houden jullie de uitreiking van de Volkswagen-Up nog even te goed. De winnaar van de 2e prijs van de Grote Clubactie 2018 mag de prijs vrijdag in ontvangst nemen.

Hoofdprijs valt bij vrijwilliger in Wageningen

Mevrouw Wildekamp heeft als coördinator van de Grote Clubactie bij SKV in Wageningen dit najaar het winnende lot gekocht bij haar nichtje Bo, die ook aanwezig was bij de prijsuitreiking. De clubvrijwilliger en bestuurslid van SKV was er dolgelukkig mee. “Ik dacht dat ik hier vanavond kwam om iemand anders gelukkig te zien worden. En nu ben ik dat zelf! En dan ook nog dat ik het lot gekocht heb van mijn lieve nichtje Bo. Echt leuk, dat worden mooie feestdagen!"

Lees alle verhalen van de prijswinnaars hier.