Prijzen & winnaars

Ieder jaar zijn er weer fantastische prijzen te winnen. De laatste trekking van de Grote Clubactie vond plaats op donderdag 8 december 2016.

Prijzen

Naast de hoofdprijs van € 100.000,- zijn er in de loterij van de Grote Clubactie vele mooie prijzen te winnen. Bekijk hier het prijzenpakket van 2017.

Prijzen 2017

Lotchecker

De winnende lotnummers van de Grote Clubactie 2016 zijn op 8 december 2016 bekend gemaakt. Check hier of u een prijs heeft gewonnen.

Lotchecker 2016

Trekkingsuitslag

De winnende lotnummers van de Grote Clubactie 2016 zijn op 8 december 2016 bekend gemaakt! De trekking is verricht door notaris mr. M.E.F. Ploum. Bekijk hier een lijst met de volledige trekkingsuitslag.

Trekkingsuitslag 2016

Kortingen & aanbiedingen

Samen met partners kan de Grote Clubactie haar maatschappelijke bijdrage verder uitbreiden. Dankzij hen kunnen deelnemende verenigingen hun clubkas nog beter spekken en profiteert u van leuke kortingen.

Aanbiedingen

Veelgestelde vragen

Als ik een winnend lot heb, hoe kan ik mijn prijs dan innen?

Maak een kopie van uw winnende lot en stuur het origineel met een begeleidende brief met uw NAW-gegevens (naam-adres-woonplaats-gegevens) in een voldoende gefrankeerde gesloten envelop naar: Nationale Grote Clubactie, Postbus 440, 5000 AK Tilburg. Uw prijs wordt binnen 6 weken bijgeschreven op uw bankrekening of naar u toegestuurd. Als u uw lot heeft betaald via een eenmalige machtiging, hoeft u niets te doen. Binnen zes weken ontvangt u uw prijs automatisch thuis of, in geval van een geldprijs, op uw bankrekening.

Hoe lang is mijn lot geldig?

Loten van de Grote Clubactie zijn één jaar geldig. De loten van 2016 zijn geldig tot en met 8 december 2017.

Waar vind ik mijn lotnummer?

Wanneer u een lot contant heeft gekocht dan ontvangt u direct een fysiek lot of komt de verkoper het op een later moment afgeven. Op dat fysieke lot staat het lotnummer. Als u een lot heeft gekocht met eenmalige machtiging dan staat het lotnummer op uw bankafschrift in de omschrijving van de incasso.

Wanneer vindt de trekking van de Grote Clubactie loterij plaats?

De trekking vindt plaats op 13 december 2017.

  • Prijzen
  • Lotchecker
  • Trekkingsuitslag
  • Kortingen & aanbiedingen
  • Verkoopwedstrijd

Check uw lot!

Heeft u het winnende lot in handen? Bekijk hier of uw lot in de prijzen is gevallen!

Lotchecker 2016