Tafeltennisclinic voor winnende lotenverkopers

Op 8 mei mochten 20 prijswinnaars een tafeltennisclinic volgen van de Nederlandse Tafeltennisbond (NTTB) op Papendal. De kinderen wonnen de clinic door in tweetallen 50 of meer loten te verkopen tijdens de Grote Clubactie 2018.

Unieke kans

Om 15.30 uur druppelden de eerste kinderen binnen. Opgewonden maar nerveus kwamen ze zich melden. De winnaars kwamen vanuit het hele land. Sommige hadden er zelfs een paar uur voor gereden. Maar dat was het zeker waard volgens de ouders. Een kans zoals deze komt niet elke dag voorbij.

Slagtechnieken

De kinderen kregen les van trainer Titus Damsma, die ondersteunt werd door 6 internationale jeugdspelers. Dat vonden de kinderen erg indrukwekkend. Ze kregen in tweetallen les van de trainers. Zo leerden ze nieuwe slagtechnieken en kregen ze tips om hun opslag te verbeteren. Niet alleen de winnaars maar ook de ouders genoten van de clinic. Zij keken trots toe vanaf de zijlijn.

Geslaagde clinic

Om 18.00 uur was de clinic afgelopen. De 12-jarige Jurre Schaafsma vond de dag erg gaaf. ‘Mijn slag is echt verbeterd!’ aldus Jurre. Hij had erg zijn best gedaan in de hoop dat hij de clinic zou winnen. ‘Tijdens de Grote Clubactie heb ik 39 loten verkocht’ vertelde hij enthousiast. Na de groepsfoto kregen de kinderen nog een Grote Clubactietasje en iets lekkers. Daarna was het voor iedereen tijd om naar huis te gaan. Met een laatste zwaai naar de trainers namen de kinderen afscheid en stapten ze moe maar voldaan in de auto.