Welke vereniging haalde het meeste op?

Benieuwd welke verenigingen het meeste geld hebben opgehaald met de Grote Clubactie van dit jaar? Bekijk de top 15 rechts! Van de opbrengsten gaat 80% direct naar de verenigingen. Staat jouw vereniging er tussen?

Gefeliciteerd NSV ’46!

Voetbalvereniging NSV ’46 uit Noorden heeft de eerste plaats in de top 15 weten te bemachtigen. Het lukte de voetbalvereniging om 8.247 loten te verkopen en daarmee € 24.741,- op te halen. Wauw, wat een bedrag! Van harte gefeliciteerd NSV ’46 met de hoogste opbrengst.

Top 15

Voetbal- en gymnastiekverenigingen vervullen de meeste plekken in de top 15. Toch hebben ook twee hockeyverenigingen en een hippische vereniging de top 15 gehaald. De verenigingen in de top 15 hebben samen maar liefst € 238.848,- opgehaald. Knap gedaan!

Vier het succes!

Vaak zijn de best presterende verenigingen grote verenigingen met veel leden. Laat je als kleinere vereniging dus niet afschrikken door deze resultaten! Ongeacht welk bedrag jouw vereniging heeft opgehaald, vier het succes en wees trots op de club! Wat wordt jullie doel volgend jaar?