Tweede prijs valt bij familie in Rijssen

De tweede prijs is eruit! Familie Strokap werd gisteren verrast met hun prijs, een Volkswagen up. Mevrouw Strokap zat in het complot om haar man naar Turnschool Rijssen te krijgen onder het mom van een kapotte auto.

Grote verrassing voor lotenverkoper

Het winnende lot werd verkocht door een lid van Turnschool Rijssen, de 8-jarige Madelein. Zij wist nog van niets en het was dan ook een grote verrassing dat zij het winnende lot van de tweede prijs had verkocht. Ze mocht samen met Frank Molkenboer, directeur van de Grote Clubactie, de prijs uitreiken. Familie Strokap is erg blij met de auto, omdat hun eigen auto aan vervanging toe is.

Turnschool doet al jaren mee

Madelein verkocht maar liefst 55 loten voor haar turnschool, waaronder 8 loten aan de winnende familie Strokap, die ieder jaar loten koopt. Voor deze knappe prestatie werd zij in het zonnetje gezet en door de Grote Clubactie beloond met een waardebon van Masita t.w.v. € 100,- en een leuke goodiebag. Turnschool Rijssen doet al jaren mee met de Grote Clubactie en wist dit jaar bijna € 5.000,- op te halen. Met dit bedrag kunnen ze hun doel, nieuwe turnpakjes, komend jaar realiseren.