Vacatures

Onze inspiratie komt voort uit onder andere de passie voor ons vak en de betrokkenheid bij het verenigingsleven. Wil jij onderdeel zijn van een gedreven en enthousiast team? Kom werken bij de Grote Clubactie!

Sportmarketeer

Een gedreven marketing- en salestalent met passie voor het verenigingsleven

Als sportmarketeer kan jij de rollen innemen van ontwikkelaar, projectleider, woordvoerder of vertegenwoordiger van de organisatie in verschillende fasen van projecten. In je functie draag je ook bij aan de uitvoering van marketing en sales activiteiten en kan jij ondersteuning beiden bij nieuwe media.

Vacature

Medewerker callcenter (m/v)

Zoek jij een bijbaan voor minimaal 2 avonden per week en vind je het leuk om verenigingen te adviseren?

Vacature

Erkend leerbedrijf

De Grote Clubactie biedt diverse mbo- en hbo-studenten de mogelijkheid om stage te lopen of afstudeeropdrachten bij de Grote Clubactie te voltooien. De Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) heeft de Grote Clubactie benoemd tot erkend leerbedrijf. Mbo-studenten kunnen bij een erkend leerbedrijf het praktijkgedeelte van hun opleiding volgen. Ze doen werkervaring op en leren de fijne kneepjes van het vak. Door studenten te helpen opleiden, draagt de Grote Clubactie bij aan hun toekomst.

Meer informatie

Nationale Stichting Grote Clubactie

Bezoekadres

Apennijnenweg 16, 5022 DV Tilburg

Postadres

Postbus 440, 5000 AK Tilburg

Telefoon

013 – 455 28 25

E-mail

info@clubactie.nl

SBI-code: 88999 | RSIN-nr: 009581686