Piet Paulusma koopt 1e lot

Gisteren kocht weerman Piet Paulusma symbolisch het 1e lot van de Grote Clubactie van zijn oude voetbalvereniging Tzum, gelegen in het gelijknamige plaatsje Tzum in Friesland. Het vrouwenteam en de jeugdleden van de voetbalvereniging mochten het lot aan Paulusma overhandigen.

Oud lid van V.V. Tzum

V.V. Tzum is voor Piet een vertrouwde plek. Vroeger was hij zelf keeper bij deze vereniging. Piet kent daarom als geen ander het teamgevoel en het maatschappelijke belang van het verenigingsleven.

Weerman Piet Paulusma: ‘Zeker i.v.m. dalende subsidies en het betaalbaar houden van de contributie voor leden, herken en erken ik het belang van extra inkomsten voor een vereniging. De Grote Clubactie voorziet hierin en steunt de deelnemende verenigingen in hun actie. Wat een mooi initiatief! Daarnaast is het ook leuk om te doen, ik heb zelf in het verleden ook loten gekocht van de Grote Clubactie.’

Start Grote Clubactie

Zaterdag 14 september start de Grote Clubactie en mogen alle clubs weer loten verkopen. Dit jaar doen er meer dan 5.000 verenigingen mee aan de Grote Clubactie. We wensen iedereen alvast veel succes met de start van jullie Clubactie.

Heb jij de aflevering van Piets Weerbericht gemist? Kijk de uitzending terug!

Bekijk de uitzending