Win € 500,- voor je club!

De Grote Clubactie 2019 zit erop! Op vrijdag 13 december valt de cheque met de opbrengst op de deurmat van alle deelnemende verenigingen. Een mooi moment om samen met alle vrijwilligers en verkopers stil te staan bij hun inzet en samen het succes te vieren! Deel een foto met jullie cheque met #vierhetsucces en maak kans!

Bekijk de #vierhetsucces-actie

Jouw inzet is goud waard

We besteden heel wat tijd op de club. Aanmoedigen, vergaderen, klussen en alles daartussen. Iedereen zet zich in voor de club, zodat we samen mooie momenten beleven. En zijn er nieuwe goaltjes nodig, of geld voor een jubileum? Dan gaan we loten verkopen. Dus meld je vereniging nu aan voor de Grote Clubactie. Jouw inzet is goud waard.

Wij doen mee!

Ook voor jullie vereniging

Alle soorten verenigingen kunnen meedoen: van voetbal- tot hobbyclub, van koor- tot kaartvereniging en alles daar tussenin. Iedere club die een extra zakcentje kan gebruiken, heeft er wat aan! Dus sparen jullie al een hele tijd voor een gezellige dag uit, het organiseren van een toernooi of is jullie locatie toe aan nieuwe materialen of een upgrade van de kantine? Doe mee aan de Grote Clubactie. Jouw inzet is goud waard!

Hoe werkt het?

Het idee is eigenlijk heel simpel. Je vereniging verkoopt loten en van de opbrengst gaat 80% direct naar de club! Zo werd er in 2018 bijna € 9.000.000,- opgehaald door de deelnemende verenigingen.

Hoe werkt het
80%

van de omzet gaat naar je club!

1.700,-

Gemiddelde opbrengst per vereniging

5.000+

Deelnemende verenigingen

Doe mee!

Schrijf je vereniging in

Over de Grote Clubactie

Sinds 1972 helpt de Nationale Stichting Grote Clubactie clubs en verenigingen om hun doelen werkelijkheid te maken. Wij organiseren daarom een jaarlijkse loterij, waarvan 80% van de opbrengst rechtstreeks naar de lotenverkopende clubs gaat.

Wij zien het als onze taak om mee te bouwen aan een gezond verenigingsleven in Nederland. Verenigingen en clubs zijn namelijk onmisbaar in onze maatschappij en dragen bij aan de gezondheid en het welzijn van mensen, jong en oud. Iedereen die ons en de deelnemende clubs steunt, op welke manier dan ook, dragen wij een warm hart toe. Hun inzet is goud waard!

Over ons