Nieuws

Lees het laatste nieuws omtrent de Grote Clubactie, gewonnen prijzen, leuke clinics, actie-updates en nog veel meer!

Nintendo Switch uitgereikt!

16 januari 2020 – Wij verrasten gisteren de beste Superlotenverkoper met haar gewonnen prijs van de Kids-verkoopwedstrijd: een Nintendo Switch plus cadeaubon voor een spel! Wie mocht deze mooie prijs in ontvangst nemen?

Lees verder

Terugblik op de winacties

13 januari 2020 – Deden jullie lotenverkopers mee met onze winacties? De winnaars van de clinics en Kids-verkoopwedstrijd zijn bekend en de teamprijzen zijn inmiddels uitgereikt! Zijn jullie leden in de prijzen gevallen?

Lees verder

Berekening opbrengst

9 januari 2020 – Duizenden verenigingen hebben afgelopen actie prachtige bedragen opgehaald. Heeft jouw vereniging loten verkocht via eenmalige machtiging? Dan keren wij binnenkort de opbrengst aan jullie uit. Benieuwd hoe dit bedrag berekend is en wanneer jullie de opbrengst kunnen verwachten?

Lees verder

Maak kans op € 500,- met jullie cheque!

8 januari 2020 – Heeft jouw vereniging al een leuke foto met jullie clubleden en cheque gedeeld op social media? Hiermee maken jullie kans op € 500,-! De inzendingen stromen binnen. Wacht niet te lang meer!

Lees verder

Boyd en zijn team van T.A. Nimjae verrast met teamprijs!

6 januari 2020 – Er worden nog steeds prijzen uitgereikt! Zo ook aan Boyd van T.A. Nimjae uit Krimpen aan de IJssel. Op zaterdagmiddag 4 januari verrasten wij Boyd en zijn team tijdens hun training op de vechtsportvereniging met een mooie teamprijs: een dag Bobbejaanland met het hele team!

Lees verder

Fijne feestdagen!

24 december 2019 – Het team van de Grote Clubactie wenst iedereen fijne feestdagen! Wij zien jullie graag terug in 2020 zodat we samen weer een prachtige actie neer kunnen zetten.

In verband met de feestdagen zijn wij gesloten vanaf dinsdag 24 december 13.00 uur t/m zondag 5 januari.

Vanaf maandag 6 januari 9:00u staan we weer voor je klaar!

Welke vereniging verkocht de meeste Superloten?

23 december 2019 – Heeft jouw vereniging het succes van Superloten al ontdekt? Wij presenteren jullie graag de top 15 van verenigingen die de meeste Superloten hebben verkocht dit jaar. Zit jouw club erbij?

Lees verder

Welke vereniging haalde het meeste op?

20 december 2019 – De top 15 van verenigingen die het meeste hebben opgehaald dit jaar is bekend! Benieuwd wie dit zijn?

Lees verder

Imke wint een eigen bioscoopzaal voor haar hele team

19 december 2019 – Ook de tweede teamprijs is eruit! Imke van Gymnastiekvereniging ILO uit Lienden heeft een eigen bioscoopzaal met haar hele team gewonnen. Gisteravond verrasten we het team van Imke.

Lees verder

Flynn van Yu-Ai Judoclub wint prijs voor zijn hele team

19 december 2019 – De teamprijs van Masita t.w.v. € 2.000,- is gewonnen door Flynn van Yu-Ai Judoclub uit Almere. Wij reikten de prijs gisteren uit!

Lees verder

Tweede prijs valt bij familie in Rijssen

19 december 2019 – Gisteren werd de tweede prijs, een Volkswagen up, uitgereikt in Rijssen. Dit jaar was het familie Strokap die deze mooie prijs in ontvangst mocht nemen!

Lees verder

Basketballvereniging Springfield uit Berlicum wint het Grote Clubfeest!

18 december 2019 – Het was gisterenavond een feestelijke avond in de sporthal van Basketballvereniging Springfield uit Berlicum. Zij werden verrast met een cheque voor het Grote Clubfeest t.w.v. € 5.000,-!

Lees verder

De clubtafel is uitgereikt!

16 december 2019 – Dit jaar won Gymnastiekvereniging MOVEO uit Nieuwegein hun eigen, gepersonaliseerde clubtafel met de Clubtafel Actie! Afgelopen weekend gingen wij naar Nieuwegein om de clubtafel aan hen te overhandigen.

Lees verder

Hoofdprijs Grote Clubactie valt in Wijk bij Duurstede

13 december 2019 – Dit jaar is de hoofdprijs van de Grote Clubactie gewonnen door de familie Lisman uit Wijk bij Duurstede. Zij werden vanmiddag aan de voordeur compleet verrast door de Grote Clubactie met een cheque t.w.v. € 100.000,-!

Lees verder

Heb jij gekeken?

13 december 2019 - Piet Paulusma was gisteren bij VV Bavel in Noord-Brabant om de totaalopbrengst van de Grote Clubactie 2019 zichtbaar te maken. In september kocht Piet...

Lees verder

Kijk jij ook?

12 december 2019 – De Grote Clubactie is opnieuw te zien op SBS6! Vanavond maakt Piet Paulusma de totaalopbrengst van de Grote Clubactie 2019 landelijk zichtbaar in zijn weerbericht. Jij kijkt toch ook?

Lees verder

Check je lot(en)!

12 december 2019 – De trekkingsuitslag is bekend! Check vanaf vandaag je lot en zie of je in de prijzen bent gevallen.

Lees verder

Trekking 2019

11 december 2019 – Vandaag is de trekking! Kijk met ons mee terug op de Grote Clubactie van dit jaar.

Lees verder

Morgen is de trekking!

10 december 2019 – De trekking staat voor de deur! Morgen vindt onder toeziend oog van de notaris alweer de 47e trekking van de Grote Clubactie plaats. Wij zijn er klaar voor!

Lees verder

Einde actie!

10 december 2019 – Na 3 fantastische maanden is het zover: vandaag eindigt officieel de Grote Clubactie van 2019! Vandaag is dan ook de laatste dag dat jullie papieren loten kunnen verkopen. Hebben jullie nog een stapeltje papieren loten liggen? Probeer ze dan nog snel te verkopen! Morgen vindt de trekking plaats en wordt bekend gemaakt welk eindresultaat we met z’n allen hebben bereikt.

Vandaag sluiten de inschrijvingen van de winacties!

10 december 2019 – Zijn jullie verkopers al ingeschreven voor onze winacties? Vandaag is de laatste dag dat ze zich kunnen aanmelden voor de Kids-verkoopwedstrijd, clinics en/of teamprijzen. Attendeer jullie verkopers hierop! Inschrijven voor een van de winacties kan via onderstaande button.

Inschrijven

Download je eigen oorkonde!

9 december 2019 – De Grote Clubactie is geen succes zonder de inzet van jullie verkopers. Vier hun succes met een eigen oorkonde!

Lees verder

Inschrijving win-acties nog 5 dagen open!

5 december 2019 – Hebben jullie verkopers zich al ingeschreven voor een gave win-actie? Let op! Dit kan nog tot en met dinsdag 10 december 2019.

Lees verder

Nog één week tot de trekking!

4 december 2019 – Over één week is het zover: de trekking van de Grote Clubactie 2019! Op woensdag 11 december 2019 wordt duidelijk welk bedrag jullie samen hebben opgehaald voor het Nederlandse verenigingsleven en wie er in de prijzen zijn gevallen. Spannend!

Lees verder

Verkoop nog één week papieren loten!

3 december 2019 – Verkoopt jouw vereniging papieren loten? Jullie kunnen deze nog één week verkopen!

Lees verder

Laatste kans!

2 december 2019 – Vandaag is de allerlaatste dag dat jouw vereniging loten kan invoeren en online loten kan verkopen. Hierna kan het écht niet meer!

Lees verder

Werk je loten bij voor de Kids-verkoopwedstrijd

29 november 2019 - Hebben jullie verkopers nog extra loten verkocht, nadat ze zich hebben ingeschreven voor de Kids-verkoopwedstrijd? Laat ze dan hun aantal verkochte loten bijwerken voor hogere winkansen!

Lees verder

Cheques en uitbetaling van de opbrengst

27 november 2019 - Jullie kunnen als vereniging nog steeds loten verkopen om geld op te halen voor de club! Toch al benieuwd wanneer jullie de opbrengst kunnen verwachten en jullie doelen kunnen realiseren?

Lees verder

Verkoop papieren loten langer mogelijk

25 november 2019 - Over een week sluit de online verkoop van loten en het invoeren van loten met eenmalige machtiging. Maar dit geldt niet voor papieren loten. Deze kun je nog langer verkopen!

Lees verder

Houd de agenda in de gaten

21 november 2019 – Het einde van de Grote Clubactie 2019 is in zicht. Ben jij op de hoogte van alle belangrijke data de komende weken?

Lees verder

Verkoopboekjes al ingevoerd?

19 november 2019 - Zijn jullie druk bezig met het invoeren van verkoopboekjes? Houd de deadline in de gaten!

Lees verder

Was jij ook op de Nationale Sport Vakbeurs?

18 november 2019 - Vorige week vond alweer de 8e editie van de Nationale Sport Vakbeurs plaats en wij waren erbij! Heb jij onze stand bezocht?

Lees verder

Maak kans op het Grote Clubfeest!

14 november 2019 - Hebben jullie als vereniging al Superloten verkocht? Dan maken jullie kans om het Grote Clubfeest t.w.v. € 5.000,- te winnen!

Lees verder

De Nationale Sport Vakbeurs 2019 is gestart!

13 november 2019 - Vandaag en morgen vindt voor de 8e keer de Nationale Sport Vakbeurs plaats. Kom jij langs bij onze stand (264)? Dan maak je kans op € 425,- voor jouw club!

Lees verder

Deadline opgeschoven!

12 november 2019 - Nog druk bezig met de verkoop en het invoeren van loten? Dan hebben wij goed nieuws!

Lees verder

Verkoop online nog extra loten

7 november 2019 - Online nog wat extra loten verkopen? Wij helpen jullie hier graag bij! Uit ervaring weten wij namelijk dat mensen gemiddeld meer loten online kopen dan via verkoopboekjes.

Lees verder

Inschrijving Kids-verkoopwedstrijd geopend

29 oktober 2019 - Voor de beste lotenverkopers van Nederland zijn er te gekke prijzen te winnen. Zo is de hoofdprijs een Nintendo Switch met een spel naar...

Lees verder

Schrijf jullie team in voor een teamprijs

25 oktober 2019 - Wist je dat verkopers ook als team kans maken op een prijs? Ze kunnen zich opgeven voor de Team-verkoopwedstrijd. Om kans te maken op een teamprijs, verkoopt een jeugd- of seniorenteam 100 loten of meer tijdens de Grote Clubactie. Wat kan een team winnen? Wanneer een team meedoet aan de Team-verkoopwedstrijd maken ze kans op een dagje uit naar Bobbejaanland, een nieuwe sportoutfit of een speciaal afgehuurde privé-bioscoopzaal.

Team inschrijven

Winnaar Masita Sportwear prijs € 1.000,- bekend

23 oktober 2019 - Vandaag hebben we Jeu de Boulesclub ‘Boel Skik’ uit het vissersdorp Den Oever blij mogen maken met de Masita Sportwear prijs ter waarde van € 1.000,-. Elke verenigingen die hun bestelling voor 21 augustus jl. had geplaatst deed..

Lees verder

Schrijf jullie jeugdleden in voor een clinic!

18 oktober 2019 - Veel lotenverkopers van verenigingen in heel Nederland zijn al een eind op weg met de verkoop van loten voor de Grote Clubactie. Om hen te stimuleren nog iets meer loten voor de vereniging te verkopen, mogen ze zich per tweetal opgeven voor een gave clinic. Ze dienen dan samen 50 loten of meer te verkopen, want samen loten verkopen is natuurlijk veel leuker dan alleen. Dit jaar zijn er wederom acht verschillende clinics te winnen, zoals freerunning, hockey, voetbal, turnen, taekwondo, atletiek, volleybal en korfbal. Zo zit er voor iedereen wel iets bij!

Inschrijven

Clinics 2019

10 oktober 2019 - Ook dit jaar organiseert de Grote Clubactie in samenwerking met verschillende topsporters maar liefst 8 verschillende...

Lees verder

De 20-loten-voucher

3 oktober 2019 - Om de lotenverkopers die 20 of meer loten hebben verkocht te bedanken voor hun inzet, worden ze beloond met een 20-loten-voucher. Met deze voucher krijgen lotenverkopers het 2e kaartje gratis voor zwemmen bij Optisport, trampoline springen bij Krazy Kangaroo, skiën bij Snowworld en een dagje naar Bobbejaanland. Ook krijgen ze het 2e artikel gratis op masita.com.

Lees verder

Superloten!

27 september 2019 - Al meer dan 1000 verenigingen zijn actief bezig met de verkoop van meerdere Superloten. Met een Superlot verkoop je ineens 50 loten van € 3,- per stuk. Dat is een opbrengst van € 150,- waarvan ook direct 80% naar de clubkas gaat. Hoe mooi is dat?!..

Lees verder

Online loten verkopen

18 september 2019 - Wist je dat het ook mogelijk is om loten online te verkopen? Handig voor leden die niet met de verkoopboekjes langs de deur gaan, maar zich ook willen inzetten voor de club. Zo kunnen ze ook loten verkopen.

Lees verder

Is jullie Clubactie al gestart?

17 september 2019 - De Grote Clubactie is begonnen! De meeste verenigingen gaven zaterdag 14 september, op de landelijke startdag, hun startsein bij de club. Zijn jullie ook al begonnen?

Lees verder

De Grote Clubactie op tv

16 september 2019 - De Grote Clubactie was zaterdag 14 september op het Jeugdjournaal te zien. Het nieuwsprogramma voor de jeugd besteedde aandacht aan de teruglopende subsidies vanuit de gemeente voor clubs. De Grote Clubactie is een belangrijke inkomstenbron voor verenigingen om financieel gezond te blijven.

Lees verder

Wij zijn vandaag bereikbaar

14 september 2019 - Vandaag zijn we geopend om jullie te ondersteunen en te helpen met de Grote Clubactie. Heb je een vraag over actie? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag.

Openingstijden zaterdag 14 september

Van 09.00 tot 15.00 zijn we te bereiken via telefoon, e-mail en social media. Je kunt contact met ons opnemen via 013-4552825 of info@clubactie.nl

Servicedesk

GO GO GO!

14 september 2019 - De Grote Clubactie 2019 is officieel begonnen. Alle deelnemende verenigingen aan de actie ontzettend veel succes met het verkopen van loten! Vanaf vandaag nemen ruim 5.000 verenigingen deel aan deze actie waarbij verenigingsleden op pad gaan om...

Lees verder

Morgen start de Grote Clubactie!

13 september 2019 - Het is bijna zover, Morgen begint de Grote Clubactie! Afgelopen woensdag nam Piet Paulusma het eerste lot van de Grote Clubactie in ontvangst. Vol trots reikten de...

Lees verder

Piet Paulusma koopt 1e lot

12 september 2019 - Gisteren kocht weerman Piet Paulusma symbolisch het 1e lot van de Grote Clubactie van zijn oude voetbalvereniging Tzum, gelegen in het gelijknamige plaatsje Tzum in Friesland. Het vrouwenteam en de jeugdleden van de voetbalvereniging mochten het lot aan Paulusma overhandigen.

Lees verder

Vanavond is de Grote Clubactie te zien op SBS 6

11 september 2019 - De verkoop start aanstaande zaterdag, maar symbolisch wordt vanavond het 1e lot ‘verkocht’ aan weerman Piet Paulusma. Deelnemende voetbalvereniging Tzum overhandigt dit jaar het 1e lot aan Piet. Hij kent...

Lees verder

Nog 5 dagen en dan start de Grote Clubactie

9 september 2019 - Zijn jullie er al klaar voor? Loop onderstaande punten door en kijk of jullie goed voorbereid zijn. 1. Controleer of jullie online verkooppagina klaar staat en de verkoopboekjes en het promotiemateriaal klaar liggen voor de start van de actie. Deel het verkoopmateriaal uit,...

Lees verder

Nieuw! Vertel het met Narrowcasting

6 september 2019 - Wil jij de Grote Clubactie extra promoten op jullie club? Dat kan dit jaar ook door middel van narrowcasting...

Lees verder

Wat zit er in de schatkist?

Vanaf vandaag wordt de bestelling van jouw vereniging bezorgd. Net als eerdere jaren wordt het verkoopmateriaal geleverd in de Grote Clubactie schatkist. Deze kun je tijdens de actie ook gebruiken als inleverbox voor de verkoopboekjes. Maar wat zit er nog meer in de schatkist naast het verkoopmateriaal?

Lees verder

Welke bekende Youtuber zet zich in voor de Grote Clubactie?

2 september 2019 - Vandaag onthullen we welke bekende Youtuber op pad gaat voor de Grote Clubactie. De Youtuber die jullie verkopers gaat helpen is...

Lees verder

Bezorgen verkoopmateriaal

27 augustus 2019 - Het is bijna zover! Woensdag 4 september wordt de bestelling van de Grote Clubactie 2019 bezorgd. Het pakket wordt verstuurd met...

Lees verder

Bekende Youtuber gaat op pad voor de lotenverkopers

26 augustus 2019 - Vanaf zaterdag 14 september start de Grote Clubactie en gaan jullie leden weer op pad om loten te verkopen voor jullie vereniging. Maar...

Lees verder

Dé belangrijke data rondom de Grote Clubactie!

23 augustus 2019 - Nog minder dan een maand en dan start de Grote Clubactie! Zijn jullie op de hoogte van...

Lees verder

Laat iedereen weten dat jouw vereniging meedoet!

21 augustus 2019 - Vers van de pers! Het voorbeeld persbericht over de Grote Clubactie. Heb jij het voorbeeldbericht al gezien? Dit persbericht...

Lees verder

Begin jullie actie goed met de klaar-voor-de-start folder

19 augustus 2019 - Nog maar een paar weken en dan is het zover! Op zaterdag 14 september begint...

Lees verder

De prijzen van de Grote Clubactie loterij zijn bekend!

15 augustus 2019 - Ook dit jaar maken lotenkopers kans op het winnen van mooie prijzen tijdens de Grote Clubactie. Wie een lot koopt voor jouw...

Lees verder

Maak kans op € 1.000,- voor jouw vereniging!

14 augustus 2019 - De Grote Clubactie verloot een waardebon van Masita t.w.v. € 1.000,- onder alle...

Lees verder

Controleer jullie afleveradres!

13 augustus 2019 - Op woensdag 4 september wordt jouw bestelling voor de Grote Clubactie 2019 geleverd. Elke vereniging die een bestelling plaatst voor...

Lees verder

Nieuw! Het niet-thuiskaartje

8 augustus 2019 - Dit jaar hebben we iets nieuws om te gebruiken tijdens de Grote Clubactie: het niet-thuiskaartje! Ideaal voor...

Lees verder

Mijn Grote Clubactie klaar voor gebruik

7 augustus 2019 - Nog maar een paar weken en dan start de 47ste editie van de Grote Clubactie. Doet jouw club ook mee? In de aanloop naar...

Lees verder

Al bijna 4.000 clubs doen mee!

5 augustus 2019 - Bijna 4.000 clubs hebben zich al ingeschreven voor de Grote Clubactie die start op 14 september. Ze doen o.a. mee om...

Lees verder

Het nieuwe verkoopboekje

2 augustus 2019 - Het verkoopboekje van 2019 is een feit! Wist je dat er nu al 366.175 verkoopboekjes zijn besteld? Met nog maar…

Lees verder

Zet jullie online verkooppagina klaar

1 augustus 2019 - Verkopen jullie dit jaar ook loten online? Gemiddeld worden er meer loten online dan offline verkocht. Ideaal voor...

Lees verder

Stappenplan

31 juli 2019 - Alle informatie voor een succesvolle actie! Een succesvolle Grote Clubactie begint bij een goede organisatie. Het stappenplan helpt je daarbij.

Lees verder

De winnaar van de clubtafel is bekend!

23 juli 2019 - Ruim 3.000 verenigingen deden mee aan de Clubtafel Actie! Alle clubs die hun bestelling vóór 8 juli plaatsten, maakten namelijk automatisch kans op...

Lees verder

Wie won de ton in 2018?

22 juli 2019 - De winnares van de Grote Clubactie loterij 2018, was Astrid Wildekamp uit Wageningen. Zij won de hoofdprijs van € 100.000,- . Mevrouw Wildekamp kocht het...

Lees verder

Een Clubtafel voor Zwem- en Poloclub de Gouwe

17 juni 2019 - Zaterdag 15 juni was het dan eindelijk zover, Zwem- en Poloclub de Gouwe ontving hun gepersonaliseerde clubtafel. De uitreiking van de clubtafel vond plaats tijdens...

Lees verder

Zwem- en Poloclub de Gouwe ontvangt gepersonaliseerde clubtafel

12 juni 2019 - Op 15 juni ontvangt Zwem- en Poloclub de Gouwe een gepersonaliseerde clubtafel van clubtafel.com! De club heeft de tafel gewonnen dankzij...

Lees verder

Lotenverkopers winnen judoclinic Kim Polling

29 mei 2019 - Op 29 mei gaf Kim Polling, viervoudig Europees kampioen onder de 70 kilo, een judoclinic aan 36 kinderen, die de clinic wonnen tijdens de Grote Clubactie 2018. De kinderen verkochten, in tweetallen...

Lees verder

Judoclinic van viervoudig Europees Kampioen Kim Polling

16 mei 2019 - Op 29 mei mogen 36 kinderen een judoclinic volgen van deze Europees judokampioen onder de 70 kg! De winnaars verkochten, in tweetallen...

Lees verder

Tafeltennisclinic voor winnende lotenverkopers

9 mei 2019 - Om 15.30 uur druppelden de eerste kinderen binnen. Opgewonden maar nerveus kwamen ze zich melden. De winnaars kwamen vanuit het hele land. Sommige hadden...

Lees verder

Keepersclinic na Koningsdag groot succes

29 april 2019 - Een dag na het Koningsdag-feest vond de Grote Clubactie keepersclinic plaats in het stadion van FC Den Bosch. De kinderen kwamen uit het hele land en hadden allemaal...

Lees verder

Ben jij benieuwd naar de keepersclinic?

26 april 2019 - Zondag 28 april mogen ruim 30 winnaars van de win-een-clinic-wedstrijd van de Grote Clubactie 2018, een keepersclinic volgen van...

Lees verder

Sanne Wevers geeft turnclinic aan winnaars

26 april 2019 - Sanne Wevers gaf 24 april in de turnhal van de KNGU in Beekbergen een turnclinic voor de 18 winnende tweetallen van de win-een-clinic-wedstrijd van de Grote Clubactie. De eerste kinderen die binnen kwamen...

Lees verder

Een turnclinic van Sanne

23 april 2019 - Sanne Wevers, een bekende naam in de turnwereld. Woensdag 24 april mogen de winnaars van de turnclinic samen met Sanne...

Lees verder

Goed nieuws! Jullie kunnen weer bestellen!

19 april 2019 - Het is nu mogelijk om jullie verkoopmateriaal te bestellen voor de Grote Clubactie 2019. Nieuw dit jaar! Het niet-thuiskaartje en bierviltje...

Lees verder

Winnende teams volgen leerzame handbalclinic bij HV Wanroij

19 april 2019 - Zaterdag 13 april was het dan zover en vond deze stoere clinic plaats bij HV Wanroij. Onder leiding van niemand minder dan...

Lees verder

Meer dan 1.000 clubs doen nu al mee!

2 april 2019 - Wat een mijlpaal! Al meer dan 1.000 clubs en verenigingen doen mee aan de Grote Clubactie 2019. Nog niet eerder...

Lees verder

Jochem en Stan gaan op bezoek bij HSV Zwijndrecht

29 maart 2019 - Clubliefde afl. 5. In deze aflevering vraagt Eva van honk- en softbal vereniging Zwijndrecht, hulp om geld op te halen voor verlichting op...

Lees verder

Trainen met de beste hockeyer ter wereld

28 maart 2019 - Gisteren was het dan zover. De winnaars van de win-een-clinic-wedstrijd kregen les van hockeyspeler Robert van der Horst. De clinic werd gegeven bij...

Lees verder

Een clinic van de beste hockeyer ter wereld!

25 maart 2019 - De 3 winnende hockeyteams van de win-een-clinic wedstrijd van de Grote Clubactie, volgen woensdag 27 maart een hockeyclinic van...

Lees verder

Vergeet zondag niet te kijken naar Clubliefde!

20 maart 2019 - Zondag 24 maart wordt alweer de 4de aflevering van Clubliefde uitgezonden. In deze aflevering vraagt Thomas van voetbalvereniging Rijsoord...

Lees verder

Handen uit de mouwen tijdens NLdoet

18 maart 2019 - Afgelopen vrijdag hebben de medewerkers van de Grote Clubactie meegedaan aan NLdoet, de jaarlijkse vrijwilligersactie van...

Lees verder

Zondag weer een nieuwe aflevering Clubliefde

15 maart 2019 - Ben je benieuwd hoe Annemarie en haar teamgenoten het aanpakken om genoeg geld op te halen voor hun vereniging? Kijk dan 17 maart op RTL 4 om 16.30u...

Lees verder

Voetballen met Katja Snoeijs

14 maart 2019 - Twee winnende teams van de win-een-clinic wedstrijd van de Grote Clubactie, kregen van topvoetbalspeelster Katja Snoeijs een voetbalclinic in...

Lees verder

Hordespringen in de regen

14 maart 2019 - Gisteren was de atletiekclinic van Nadine Broersen. Hoewel de regen met bakken uit de hemel kwam, mocht dat de pret niet...

Lees verder

Les van een Nederlandse kampioen!

12 maart 2019 - De 36 winnaars van de win-een-clinic wedstrijd van de Grote Clubactie, mogen aanstaande woensdag een atletiekclinic volgen van...

Lees verder

Winnaars voetbalclinic mogen het veld op

11 maart 2019 - Op woensdag 13 maart volgen de winnaars van de win-een-clinic wedstrijd van de Grote Clubactie, een clinic van topvoetbalster...

Lees verder

Heb jij de eerste aflevering van Clubliefde al gezien?

6 maart 2019 - Zondag 3 maart was het dan zover, de eerste aflevering van Clubliefde was te zien op RTL4. In deze 1e aflevering...

Lees verder

Zondag 3 maart start het nieuwe tv-programma Clubliefde

1 maart 2019 - Het programma gaat langs bij verschillende clubs die zijn opgegeven door jeugdleden. Ze hebben namelijk een wens..

Lees verder

Al 500 verenigingen doen mee in 2019!

26 februari 2019 - Na het succes van vorig jaar stromen de aanmeldingen voor de Grote Clubactie van 2019 binnen. Al 500 verenigingen..

Lees verder

Grote Clubactie 2019, schrijf je nu alvast in en bestel later

13 februari 2019 - Doet jouw vereniging dit jaar ook mee met de Grote Clubactie? Schrijf je dan nu alvast in...

Lees verder

Dj-clinic voor winnende lotenverkopers

7 februari 2019 - De dj-clinic op 6 februari in Den Bosch was een groot succes. De 16 winnaars mochten onder leiding van dj Rob Meulendijk....

Lees verder

Winnaars dj-clinic kunnen zich gaan warmdraaien

5 februari 2019 - Tweetallen die minimaal 50 loten hadden verkocht met de Grote Clubactie, konden na inschrijving kans maken op het winnen van een leuke clinic...

Lees verder

Startdatum Grote Clubactie 2019 bekend!

4 februari 2019 - De startdatum van de Grote Clubactie 2019 is bekend! Handig om te noteren in je agenda. Zo weet je zeker dat jouw vereniging...

Lees verder

De winnaar van de clubtafel is bekend!

31 januari 2019 - Het was voor de ambassadeurs van de Grote Clubactie een lastige taak om de beste inzending te kiezen maar de winnaar van de clubtafel is bekend!

Lees verder

5.300 Nederlandse verenigingen verdelen deze week miljoenen!

29 januari 2019 - Nederlandse verenigingen verdelen deze week miljoenen! Deze week ontvangen 5.300 verenigingen hun opbrengst van de Grote Clubactie 2018! Wij...

Lees verder

Wat een jaar

18 januari 2019 - Oh wat een jaar! De Grote Clubactie heeft een mooi jaar achter de rug om op terug te kijken. De opbrengst van bijna...

Lees verder

Bestuur compleet door komst nieuwe bestuursleden

10 januari 2019 - Paul Depla nieuwe voorzitter Nationale Grote Clubactie. Het bestuur van de Nationale Stichting Grote Clubactie heeft...

Lees verder

Berekening chequebedrag

9 januari 2019 - De Grote Clubactie van 2018 is succesvol verlopen. We kijken terug op een mooi...

Lees verder

Echtpaar wint auto bij Grote Clubactie

22 december 2018 - Donderdag 14 december werd de trekkingsuitslag van de Grote Clubactie bekend gemaakt en toen Addy op de website zijn lotnummer ging controleren..

Lees verder

Prijswinnaars 2018 verrast

20 december 2018 - Wie wonnen dit jaar de vakantiecheque van Vacanceselect, het Grote Clubfeest, de Volkswagen-Up en de hoofdprijs van maar liefst €100.000?...

Lees verder