Acties 2019

Ook in 2019 zijn er weer geweldige prijzen te winnen bij de Grote Clubactie voor verenigingen. Hieronder zie je een overzicht inclusief bijbehorende actievoorwaarden.

Verdubbel jullie opbrengst!

Maak kans om jullie opbrengst van 2019 nog eens te winnen!

Schrijf je in voor 2020

Doen jullie in 2020 opnieuw mee met de Grote Clubactie? Verenigingen die in 2019 hebben deelgenomen en zich voor 10 februari 2020 inschrijven voor de Grote Clubactie 2020 maken kans op een verdubbelde opbrengst! Om het jaar goed te starten keren wij de netto-opbrengst van één club van 2019 (tot maximaal € 10.000,-) nogmaals uit.

Meedoen

Je kunt je als vereniging opnieuw inschrijven via clubactie.nl/inschrijven of door een mail te sturen naar info@clubactie.nl. Bekijk de actievoorwaarden voor meer informatie.

Actievoorwaarden

Vier het succes: Jouw foto is GOUD waard!

Hierdoor maakt een vereniging kans op 1 van de 5x € 500,- voor de club!

Deel je cheque

Op vrijdag 13 december valt de cheque met de opbrengst op de deurmat van alle deelnemende verenigingen. Deel een foto met jullie cheque met #vierhetsucces en maak kans!

Hoe doen verenigingen mee?

Volg onderstaande stappen:

  • 1) Maak een creatieve/originele foto met de clubleden en de cheque
  • 2) Deel de foto op social media en gebruik #vierhetsucces
  • 3) Deel dit vanaf 13 december tot 31 januari 2020.

Tip: Maak bijvoorbeeld tijdens de kerstviering, de nieuwjaarsborrel of op de eerste training een creatieve foto en deel 'm met #vierhetsucces!

Actievoorwaarden

Win een clinic van een topsporter

Lotenverkopers maken kans op een gave sportclinic!

Wedstrijd

Hebben jouw jeugdleden altijd al les willen hebben van een topsporter? Dit is hun kans! Wanneer ze samen met een teamgenoot/vriend(in) 50 loten of meer verkopen, maken ze kans op één van 8 unieke sportclinics.

Meedoen

Laat verkopers zich vanaf 14 september in tweetallen inschrijven voor de winactie ‘Win-een-clinic 2019’. Het inschrijfformulier vinden ze onder ‘Win-acties’. Bekijk de actievoorwaarden voor meer informatie.

Actievoorwaarden

Teamprijs

Wist je dat verkopers ook als team kans maken op een prijs? Ze kunnen zich opgeven voor de Team-verkoopwedstrijd.

Wat kan een team winnen?

Wanneer een team meedoet aan de Team-verkoopwedstrijd maken ze kans op een dagje uit naar Bobbejaanland, een nieuwe sportoutfit of een speciaal afgehuurde privé-bioscoopzaal.

Hoe doe je mee?

Om kans te maken op een teamprijs, verkoopt een team 100 loten of meer tijdens de Grote Clubactie. Vanaf 14 september kunnen teams zich inschrijven voor de winactie ‘Win een teamprijs 2019’. Het inschrijfformulier vinden ze onder ‘Win-acties’. Bekijk de actievoorwaarden voor meer informatie.

Actievoorwaarden

Kids-verkoopwedstrijd

Ook dit jaar zijn er weer gave prijzen te winnen door lotenverkopers!

Kids-verkoopwedstrijd

De beste lotenverkopers winnen mooie prijzen. De hoofdprijs is een Nintendo Switch. Maar er zijn nog veel meer prijzen te winnen, zoals: een fiets, indoor skydiven, entreekaartjes voor Bobbejaanland en nog veel meer.

Hoe maken ze kans?

Laat verkopers zich vanaf 14 september inschrijven voor de winactie ‘Kids-verkoopwedstrijd 2019’. Het inschrijfformulier vinden ze onder ‘Win-acties’. Bekijk de actievoorwaarden voor meer informatie.

Actievoorwaarden

Het Grote Clubfeest

Win een feest t.w.v. € 5.000,-

Wat is het?

Het Superlot is een verkoopmethode, bedoeld voor verenigingen, om de verkoop van reguliere Grote Clubactie loten te bevorderen. Één Superlot staat gelijk aan de aankoop van 50 reguliere Grote Clubactie loten (prijs per lot is € 3,-) . De prijs van een Superlot is hier dan ook gelijk aan en kost dus € 150,-. 80% hiervan gaat naar de vereniging. Superloten kunnen worden verkocht aan zowel particulieren als bedrijven. De verenigingen die Superloten verkopen, maken kans op het Grote Clubfeest t.w.v. € 5.000,- ! Ieder Superlot dat verkocht wordt geeft extra kans op het winnen van deze prijs.

Deelnemen

Deelname aan de actie 'Grote Clubfeest' is mogelijk door de verkoop van een Superlot in de periode zaterdag 14 september 2019 t/m 21 november 2019. Het Superlot dient geregistreerd en betaald te zijn middels een eenmalige machtiging of via contante betaling.

Actievoorwaarden

20-loten-actie

Motiveer je leden met de 20-loten-actie!

Voucher

Verkopen ze 20 of meer loten dan ontvangen ze een 20-loten-voucher. Met deze voucher krijgen ze flinke korting op leuke dagjes uit, ook ontvangen ze een 2de artikel gratis op masita.com.
*Geldig bij Bobbejaanland, Snowworld, Optisport en Krazy Kangaroo. 1 gratis entreekaart in combinatie met 1 volbetalende persoon. Kijk voor meer informatie en de actievoorwaarden op clubactie.nl/20-loten-voucher

Deelname

De lotenverkoper ontvangt een voucher als hij of zijn 20 loten of meer heeft verkocht. De voucher kun je laten uitreiken op de vereniging door de trainer(s), leider(s) of clubcoordinator(en). De voucher ontvangt de vereniging begin oktober per e-mail en kan uitgeprint worden op een A4.

Actievoorwaarden

Lotenverkopers

Zetten jullie leden zich in tijdens de Grote Clubactie voor de vereniging? Geef ze dan op voor leuke win-acties op de lotenverkoperspagina.

Bekijk alle win-acties voor lotenverkopers

Een lot gekocht?

De trekking van de Grote Clubactie vindt dit jaar plaats op woensdag 11 december 2019. Naast de hoofdprijs van € 100.000,- zijn er in de loterij van de Grote Clubactie dit jaar weer veel mooie prijzen te winnen. Bekijk het prijzenpakket van 2019 voor iedereen die een lot heeft gekocht.

Prijzenpakket