Verkoopperiode wegens succes verlengd!

Het gaat fantastisch met de verkoop van loten voor de Grote Clubactie. Ongelooflijk dat ondanks alle beperkingen die er momenteel gelden voor het verenigingsleven jullie leden erin slagen om zoveel loten te verkopen. De teller staat momenteel al op ruim 2 miljoen loten en daarmee lopen de clubs ver voor op voorgaande jaren.
Fijn om te zien dat de Nederlandse bevolking het verenigingsleven zo massaal steunt. Juist nu! Maar we zijn er nog niet, we hebben nog een paar weken te gaan, dus hopelijk lukt het jullie vereniging om nog meer loten te verkopen. Ook in deze laatste fase van de actie.

Omdat het moeilijker is voor sommige verenigingen om de ingevulde boekjes terug te krijgen, gaat hier wellicht wat meer tijd in zitten. Daarom hebben we de deadline voor het invoeren en bestellen van loten verlengd t/m maandag 30 november 23:59 uur. Zo hebben de verenigingen meer tijd om alle verkoopboekjes in te voeren en om nóg meer loten te verkopen. Uiteraard kunnen de papieren loten gewoon verkocht worden t/m dinsdag 8 december.

Grote Clubactie 2020

Zet nog snel een online actie op!
Willen jullie in die laatste weken nog een eindsprint trekken? Maak dan nu nog gebruik van de online verkoop! Dit is niet alleen super simpel, maar ook snel! Wist je dat de helft van alle verkochte loten dit jaar online is verkocht? Dat zijn er dus nu al 1 miljoen! Ter vergelijking: vorig jaar werden er in totaal 60.000 loten online verkocht. Dus verstuur nog even de verkooplink naar familie en vrienden en succes met de laatste ‘lootjes’! Zo zijn degenen waar nog geen verkoper aan de deur is geweest, toch nog in staat om jullie club te steunen.

Social media voorbeelden

Gebruik onze social media posts met tips over het inleveren van de verkoopboekjes aangezien de kantines gesloten zijn, of om je leden nog net wat meer te motiveren voor de eindsprint. Bekijk de posts via onderstaande button.

Motiveer je leden