Voetballen met Katja Snoeijs

14 maart 2019, 16:30 uur

Twee winnende teams van de win-een-clinic wedstrijd van de Grote Clubactie, kregen van topvoetbalspeelster Katja Snoeijs een voetbalclinic in Edam. Wat hadden ze veel zin in deze dag!

Zo ook topverkopers Pauline en Liv van voetbalvereniging Rozenburg. De dames waren enorm enthousiast over de clinic. Ze hebben dan ook hun stinkende best gedaan om te winnen en hebben zelfs een paar Superloten verkocht. ‘Later willen we net zo goed worden als Katja!’, riepen ze.

Zenuwen

Voordat de training begon, waren de meesten nogal zenuwachtig. Maar eenmaal bezig waren die zenuwen snel verdwenen. Aan het eind van de dag was iedereen fan van Katja. Ook de ouders die aan de zijlijn toekeken waren enthousiast. Een moeder grapte: ‘Zullen we vragen of Katja anders elke week naar Rozenburg komt?’

Geslaagde dag

Aan het einde van de training waren alle deelnemers opgetogen over de clinic. Op de vraag of ze het leuk hadden gevonden, kwam een unaniem antwoord: ‘JA!’ Na het fotomomentje ging iedereen naar huis. Dit was een dag die ze niet meer zullen vergeten.