Acties

Onderstaand vindt u de lopende acties van de Grote Clubactie, inclusief bijbehorende actievoorwaarden:

Het Grote Clubfeest

Wat is het?
Het Grote Clubfeest is een feest t.w.v. €5.000,- dat één vereniging kan winnen met de verkoop van Superloten.

Deelname
Deelname aan de actie is mogelijk door het verkopen van Superloten. Onder alle verkochte Superloten wordt eenmaal het Grote Clubfeest verloot. De actie loopt van zaterdag 16 september 2017 t/m dinsdag 12 december 2017. 

Winnaar
Via een trekking door de notaris wordt de winnende Superlot koper en bijbehorende vereniging bepaald. De trekking vindt plaats op woensdag 13 december 2017. De winnaar wordt uiterlijk vrijdag 22 december bekend gemaakt.

Actievoorwaarden

20-loten-actie

Wat is het?
De ’20-loten-actie’ is bedoeld voor verenigingen om de verkoop van Grote Clubactie loten te bevorderen. Alle verkopers die 20 of meer loten verkopen ontvangen van hun clubcoördinator een coupon voor een gratis entreekaart voor een dagje uit* en €10,- shoptegoed bij Sportboxx. 

Deelname
Deelname aan deze actie is mogelijk van zaterdag 16 september 2017 t/m zaterdag 31 december 2017. Winnaars worden bepaald door de clubcoördinator. Hij/zij bepaalt of een lotenverkoper 20 loten of meer heeft verkocht. De clubcoördinator krijgt de coupons voor de ‘20-loten-actie’ digitaal opgestuurd van de Grote Clubactie. Deelnemende verenigingen doen automatisch mee met deze actie

Acties op de voucher van de 20-loten-actie
Alle deelnemers die 20 loten of meer verkopen, ontvangen een gratis entreekaart* voor Bobbejaanland, Schiphol behind the Scenes, Madame Tussauds en €10,- shoptegoed bij Sportboxx. De voorwaarden per actie staan vermeld op de coupon die de clubcoördinator in oktober (digitaal) ontvangt van de Grote Clubactie.

*Geldig bij Bobbejaanland, Schiphol behind the Scenes en Madame Tussauds. Bij Bobbejaanland 1 gratis entreekaart in combinatie met 1 volbetalende persoon. Bij Schiphol behind the Scenes en Madame Tussauds: 50% korting

Actievoorwaarden

Kids-verkoopwedstrijd

Wat is het?
De Kids-verkoopwedstrijd is in het leven geroepen om de beste verkopers van Nederland te belonen!

Deelname
De Kids-verkoopwedstrijd is bedoeld voor verkopers van 6 t/m 13 jaar oud. Deelname aan de actie is mogelijk van zaterdag 16 september 2017 t/m dinsdag 12 december 2017.
Deelname aan de actie ‘Kids-verkoopwedstrijd 2017’ is mogelijk middels inschrijving via kids.clubactie.nl/inschrijven. Deelname is enkel geldig indien alle gegevens volledig zijn ingevuld en er op de knop ‘verzenden’ is gedrukt. Invoeren van het correct aantal verkochte loten is verplicht. Het aantal verkochte loten kan worden gecontroleerd bij de clubcoördinator.

Prijzen
Onder de deelnemers worden 167 prijzen verloot. Het volledige prijzenpakket is te bekijken op kids.clubactie.nl/win/verkoopwedstrijd en in het verkoopboekje.

Actievoorwaarden

Jubileumactie

Wat is het?
De Jubileumactie is bedacht om onze verenigingen te belonen voor het tijdig plaatsen van een bestelling. Vanwege ons 45-jarige bestaan in 2017 is deze actie in het leven geroepen.


Deelname
Deelname aan deze actie is mogelijk van woensdag 1 maart 2017 t/m vrijdag 15 september 2017.

Deelname aan de actie ‘Jubileumactie 2017’ is mogelijk door uiterlijk vrijdag 15 september 2017 een bestelling te plaatsen of te laten plaatsen door één van onze medewerkers op www.clubactie.nl. Als de bestelling betaald is, doet uw vereniging mee aan deze actie. Deelname is enkel geldig indien alle gegevens volledig zijn ingevuld en er op de knop ‘bestelling versturen’ is geklikt. Tevens dient de vereniging daadwerkelijk 1 of meer loten te hebben verkocht tijdens de Clubactie 2017.


Prijzen
Onder de deelnemers wordt iedere maand (te weten in de maanden: maart, april, mei, juni, juli, augustus en september 2017) 1 x € 1.000,- (hoofdprijs) en 4 x € 250,- aan geldprijzen verloot. Het prijzenpakket heeft een totaalwaarde van € 14.000,-. Schrijft een vereniging in maart in, dan dingt de vereniging zeven maal mee naar een hoofdprijs van € 1.000,- of één van de overige geldprijzen. 


Direct deelnemen / informatie aanvragen?
Wilt u direct uw bestelling plaatsen? Of eerst informatie aanvragen? Dat kan! Klik op één van de onderstaande buttons.

     


Prijswinnaars
Benieuwd wie tot nu toe de prijswinnaars zijn? Klik hier.


Actievoorwaarden

Doe mee! Schrijf direct uw vereniging in

Net als ruim 6.000 andere clubs uit heel Nederland.

Schrijf uw vereniging in

Hulp nodig bij de organisatie?


Wij staan voor u klaar!

Servicedesk
Liever telefonisch contact?
Bel 013-4552825

Wat kunt u winnen?


Koop loten en maak kans op
de hoofdprijs: € 100.000,- 

Bekijk prijzenpakket