Wat zit er in de schatkist?

Vanaf vandaag wordt de bestelling van jouw vereniging bezorgd. Net als eerdere jaren wordt het verkoopmateriaal geleverd in de Grote Clubactie schatkist. Deze kun je tijdens de actie ook gebruiken als inleverbox voor de verkoopboekjes. Maar wat zit er nog meer in de schatkist naast het verkoopmateriaal?

Bekijk het filmpje

Wij hebben een handig filmpje gemaakt over de inhoud van de schatkist. Bekijk wat je ontvangt en waarvoor je het kunt gebruiken. Heb je na het filmpje nog vragen? Neem dan contact met ons op via 013- 455 28 25 of info@clubactie.nl .

Extra ondersteuning voor jullie Clubactie

De Grote Clubactie begint op zaterdag 14 september. Nog even en dan mogen jullie weer aan de slag! Heb jij nog vragen over de actie? Bijvoorbeeld hoe je de eenmalige machtigingen invoert of tot wanneer je nog loten kan verkopen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. We staan voor jullie klaar.

Ruimere openingstijden

Om jullie te ondersteunen zijn we extra geopend op woensdag 4 september tot 21:00 uur en op zaterdag 14 september van 09:00 tot 15:00 uur. Neem gerust contact met ons op via 013 – 455 28 25 of info@clubactie.nl

Klaar voor de start?

Ben jij al helemaal klaar voor de start van de Grote Clubactie? Onder downloads vind je het Stappenplan en handige voorbeeldteksten zoals een persbericht of informatiebrief voor je lotenverkopers. Handig om iedereen te laten weten dat jullie meedoen aan de Grote Clubactie. Ga snel naar ‘Mijn Grote Clubactie’ en bekijk het zelf!

Inloggen