Winnaar verdubbelaar

Er kan er maar één de winnaar zijn…

Alle verenigingen die in 2021 hebben meegedaan aan de Grote Clubactie én zich voor 15 februari 2022 hebben ingeschreven voor de 50e editie van de Grote Clubactie konden kans maken op nogmaals hun opbrengst van 2021. Ruim 3.000 verenigingen hebben meegedaan aan onze verdubbelaar actie.

Er kan er maar één de winnaar zijn..

Tijdens de training van de jongste jeugd werden de leden van basketbalvereniging Wild Cats uit Nijmegen verrast met een bezoek van de Grote Clubactie. Nietsvermoedend verzamelden alle leden en trainers zich bij elkaar om tot grote verbazing een mooie cheque uit te pakken. Deze basketbalvereniging is met hun inschrijving namelijk de winnaar van de verdubbelaar. Zij krijgen hun opbrengst van € 800,40 uit 2021 nog een keer uitbetaald.

Nieuwe materialen en activiteiten

De Wild Cats doen al heel wat jaren mee met de Grote Clubactie en kunnen de extra inkomsten goed gebruiken. Naast de aanschaf van nieuwe materialen willen ze het ook besteden aan leuke activiteiten voor de jongste jeugd. Bekijk de video van de uitreiking en zie hoe we dit feestelijke jubileumjaar hebben afgetrapt.

Heeft jouw vereniging zich nog niet ingeschreven voor de 50e editie van de Grote Clubactie? Schrijf je dan nu in en ga ook op zaterdag 24 september van start.