Welke verkoopmethodes kun je inzetten?

Iedereen binnen jullie vereniging kan loten verkopen, zowel jeugdleden als volwassen leden. Laat de jeugdleden met verkoopboekjes aan de slag gaan en vraag je oudere (jeugd)leden om online loten via WhatsApp te verkopen. Zet ook Superloten in, hiermee verkoop je direct 50 loten ineen!

We bieden verschillende verkoopmethodes aan, waarbij altijd 80% naar jullie clubkas gaat. Klik op de verkoopmethodes hieronder voor meer informatie.

Waarom kiezen verenigingen voor de Grote Clubactie?

Grote Clubactie 2019
  • 80% gaat direct naar de clubkas
  • Deelname is gratis
  • Landelijke bekendheid, al bijna 50 jaar
  • Persoonlijke en servicegerichte organisatie
  • Clubs kunnen gebruikmaken van handige tools zoals een (online) promotiepakket

Marco Koetsier

Voorzitter sponsorcommissie VV Jonathan

“De Grote Clubactie is een van de instrumenten om geld op te halen”

Opbrengst 2019 € 16.119,-

Een actie bij jullie op de club

Willen jullie graag een actie opzetten binnen de vereniging, dan kan de Grote Clubactie een goed initiatief zijn. Je kunt de actie namelijk zo groot maken als je zelf wilt. Nieuwsgierig welke mogelijkheden er zijn en wil je meer informatie ontvangen over de Grote Clubactie? Vraag dan de digitale informatiefolder aan.

Tip: Neem de informatiefolder mee naar de club en bespreek de mogelijkheden.

Ruim 5.000 verenigingen gingen jullie voor!
Benieuwd hoe andere verenigingen het gedaan hebben tijdens de Grote Clubactie 2019?

Klik hieronder op een van de hobby-, cultuur- of sportverenigingen en lees alle facts van jouw gekozen verenigingstak.

Jouw inzet is goud waard

We besteden heel wat tijd op de club. Aanmoedigen, vergaderen, klussen en alles daartussen. Iedereen zet zich in voor de club, zodat we samen mooie momenten beleven. En zijn er nieuwe goaltjes nodig, of geld voor een jubileum? Dan gaan we loten verkopen. Dus meld je vereniging nu aan voor de Grote Clubactie. Jouw inzet is goud waard.

Direct aan de slag? Dat kan!

Als jij jouw vereniging hebt ingeschreven voor de Grote Clubactie, krijg je inloggegevens voor op onze website. Zodra je ingelogd bent, heb je de mogelijkheid om je verenigingsgegevens bij te werken en jullie verkoopmateriaal te bestellen. Het verkoopmateriaal ontvang je begin september en mag vanaf de start op 19 september 2020 t/m eind november verkocht worden.