Nieuwe ballen nodig of geld voor een jubileum?

Bereken met de rekenmodule hoeveel jouw vereniging kan ophalen.

Rekenmodule

Bereken hier hoeveel je kunt ophalen


Loten

Aantal leden
Verkochte loten
Opbrengst per lot
Verwachte opbrengst
Aantal jeugdleden
Verkochte loten
Opbrengst per lot
Verwachte opbrengst
Aantal volwassenleden
Verkochte loten
Opbrengst per lot
Verwachte opbrengst

Superloten

Optioneel aan te passen
Verkochte loten
Opbrengst per lot
Verwachte opbrengst

Totaal opbrengst...

Opbrengst loten + opbrengst Superloten Let op: het getoonde bedrag is een indicatie. Het bedrag is een voorbeeld dat berekend is vanuit het gemiddeld aantal verkochte loten voor jeugdleden en volwassen leden in de afgelopen jaren.
 

Bijna iedere club kan extra geld goed gebruiken. Clubhuizen hebben onderhoud nodig en materialen moeten worden vervangen. Met de rekenmodule bereken je eenvoudig hoeveel loten jullie kunnen verkopen en wat hiervan de opbrengst is. Echter, de uitkomst van de rekenformule is een indicatie. Het bedrag is een voorbeeld dat berekend is vanuit het gemiddeld aantal verkochte loten voor jeugdleden en volwassen leden in de afgelopen jaren.

  • De rekenmodule gaat ervan uit dat 35% van het totaal aantal leden echt actief loten gaat verkopen.
  • Gemiddeld verkoopt een actieve lotenverkoper 14 loten.
  • Voor Superloten ligt dit aantal lager, omdat dit per vereniging behoorlijk kan verschillen van 1 tot zelfs ver boven de 100.

De Grote Clubactie in Nederland

In 2020 stond de Grote Clubactie voor de 48ste keer centraal bij duizenden verenigingen in de maanden september tot en met november. Als de grootste fondsenwervende actie voor amateur sport-, cultuur- en hobbyverenigingen van Nederland.

Verenigingen vertellen

Jaarlijks halen duizenden verenigingen samen miljoenen op voor het Nederlandse verenigingsleven door hun deelname aan de Grote Clubactie. Hiervan gaat 80% rechtstreeks naar de vereniging. Lees hier hoe zij erin slagen om hun doelen te halen!

Opbrengst per provincie