Hoe werkt het?

Het idee is eigenlijk heel simpel. Vanaf de landelijke startdatum op 19 september verkoopt jullie vereniging loten € 3,- per stuk. Van de opbrengst gaat 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar de club!

De is de kracht van de Grote Clubactie, al vanaf het allereerste verkochte lot!

Tip: vraag de digitale informatiefolder aan en stuur deze door of neem het mee naar een vergadering op de club.

Hoe werken de verkoopmethodes?

Klik op de verkoopmethode voor meer informatie

Verantwoord loten verkopen tijdens de coronacrisis

Gaan jullie ook in september geld ophalen voor jullie vereniging? Met het overzicht “verantwoord loten verkopen” kan jouw vereniging vanaf zaterdag 19 september op een verantwoorde manier loten verkopen en daarmee extra geld ophalen voor de club.

We bieden verschillende verantwoorde verkoopmethodes aan, die mede ontwikkeld zijn a.d.h.v. onderzoek onder deelnemende verenigingen van vorig jaar.

Wat is er vernieuwd?
Zo is het verkoopboekje bijvoorbeeld uitgebreid met een optie om online loten te verkopen en kun je Superloten voortaan ook online verkopen. Bekijk hier een volledig overzicht van onze coronaproof verkoopmethodes.

verantwoord loten verkopen

Wat zijn de volgende stappen?

  1. Bepaal jullie doel
  2. Schrijf je vereniging in
  3. Bepaal jullie verkoopmethode(s) en plaats je bestelling
  4. Start met loten verkopen vanaf 19 september
  5. Realiseer jullie doel!

Stappenplan

Download hieronder het digitale Stappenplan van 2020 met alle benodigde informatie voor een optimale voorbereiding op komende actie. Lees hierin hoe jullie vereniging een succesvolle Grote Clubactie kan organiseren!

Zoeken jullie nog vrijwilligers om de Grote Clubactie te organiseren? Geen probleem! Wij helpen je hier graag bij. Deel de video op jullie socialmedia kanalen en/of website en werf zo vrijwilligers!

Jouw inzet is goud waard

We besteden heel wat tijd op de club. Aanmoedigen, vergaderen, klussen en alles daartussen. Iedereen zet zich in voor de club, zodat we samen mooie momenten beleven. En zijn er nieuwe goaltjes nodig, of geld voor een jubileum? Dan gaan we loten verkopen. Dus meld je vereniging nu aan voor de Grote Clubactie. Jouw inzet is goud waard.

Direct aan de slag? Dat kan!

Als jij jouw vereniging hebt ingeschreven voor de Grote Clubactie krijg je inloggegevens voor op onze website. Zodra je ingelogd bent, heb je de mogelijkheid om je verenigingsgegevens bij te werken en jullie verkoopmateriaal te bestellen. Het verkoopmateriaal ontvang je begin september en mag vanaf de start op 19 september 2020 t/m eind november verkocht worden.