Zo werkt het!

Het idee is eigenlijk heel simpel. Vanaf de landelijke startdatum op 18 september verkoopt jullie vereniging loten van € 3,- per stuk. Van de opbrengst gaat 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar de club! Dat is de kracht van de Grote Clubactie, al vanaf het allereerste verkochte lot!

Wil jij graag meer informatie over de Grote Clubactie? Neem dan deel aan onze gratis online webinars. In slechts 30 minuten informeren we je over de Grote Clubactie, hoe het werkt en wat het je kan opleveren. Gedurende het jaar staan diverse onderwerpen centraal.

Hoe werken de verkoopmethodes?

Klik op de verkoopmethode voor meer informatie

Meest gekozen combinaties door verenigingen:

Superloten “Je maakt met Superloten grotere klappers, maar je bereik is ook groter doordat je teams, sponsoren en leveranciers kan enthousiasmeren.”

Marco KoetsierVoorzitter sponsorcommissie VV Jonathan

Online “We verkopen voor het eerst loten via een appje. Dat was echt fantastisch. Bij ons heeft dat heel veel vruchten afgeworpen.”

Michel KloosVoorzitter muziekvereniging Kunstzin

Verkoopboekje “Met die QR-codes op de verkoopboekjes werd de drempel om te verkopen voor de jeugd heel laag.”

Erik Vervaet Clubcoördinator Basketbalvereniging Alphia Tigers

Extra inkomsten voor jouw vereniging

Doe ook mee met dé verenigingsactie van Nederland

Vraag informatie aan of schrijf je vereniging direct in voor de Grote Clubactie.

Dankzij de verschillende verkoopmethodes is het verkopen van loten nu nog makkelijker. Even een berichtje met de verkooplink, van je eigen persoonlijke verkooppagina, in een WhatsAppgroep. Een post met de link op social media of loten verkopen met het verkoopboekje in je straat, het kan allemaal.

 Van elk verkocht lot gaat 80% van de opbrengst direct naar de clubkas.
Kan jouw vereniging ook extra inkomsten gebruiken?