Hoe werkt het?

Het idee is eigenlijk heel simpel. Vanaf de landelijke startdatum op 18 september verkoopt jullie vereniging loten € 3,- per stuk. Van de opbrengst gaat 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar de club!

De is de kracht van de Grote Clubactie, al vanaf het allereerste verkochte lot!

Tip: vraag de digitale informatiefolder aan en stuur deze door of neem het mee naar een vergadering op de club.

Hoe werken de verkoopmethodes?

Klik op de verkoopmethode voor meer informatie

Wat zijn de volgende stappen?

  1. Bepaal jullie doel
  2. Schrijf je vereniging in
  3. Bepaal jullie verkoopmethode(s) en plaats je bestelling
  4. Start met loten verkopen vanaf de landelijke startdatum (medio september)
  5. Realiseer jullie doel!

Stappenplan

Download hieronder het digitale Stappenplan van 2020 met alle benodigde informatie voor een optimale voorbereiding op komende actie. Lees hierin hoe jullie vereniging een succesvolle Grote Clubactie kan organiseren!

Zoeken jullie nog vrijwilligers om de Grote Clubactie te organiseren? Geen probleem! Wij helpen je hier graag bij. Deel de video op jullie socialmedia kanalen en/of website en werf zo vrijwilligers!

Jouw inzet is goud waard

We besteden heel wat tijd op de club. Aanmoedigen, vergaderen, klussen en alles daartussen. Iedereen zet zich in voor de club, zodat we samen mooie momenten beleven. En zijn er nieuwe goaltjes nodig, of geld voor een jubileum? Dan gaan we loten verkopen. Dus meld je vereniging nu aan voor de Grote Clubactie. Jouw inzet is goud waard.

Direct inschrijven? Dat kan!

Als jij jouw vereniging hebt ingeschreven voor de Grote Clubactie, krijg je inloggegevens voor op onze website. Zodra je ingelogd bent, heb je de mogelijkheid om je verenigingsgegevens bij te werken en zodra het weer mogelijk is, jullie verkoopmateriaal te bestellen. Het verkoopmateriaal ontvang je ruim op tijd voor de actie en mag vanaf de landelijke startdatum, medio september, verkocht worden.