Hoe werkt het?

Het idee is eigenlijk heel simpel. Vanaf de landelijke startdatum op 18 september verkoopt jullie vereniging loten van € 3,- per stuk. Van de opbrengst gaat 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar de club! Dat is de kracht van de Grote Clubactie, al vanaf het allereerste verkochte lot!

Gratis webinar(s)

Wil jij graag meer informatie over de Grote Clubactie? Neem dan deel aan onze gratis online webinars. In slechts 30 minuten informeren we je over de Grote Clubactie, hoe het werkt en wat het je kan opleveren. Gedurende het jaar staan diverse onderwerpen centraal.

Hoe werken de verkoopmethodes?

Klik op de verkoopmethode voor meer informatie

Meest gekozen combinaties door verenigingen:

Superloten “Je maakt met Superloten grotere klappers, maar je bereik is ook groter doordat je teams, sponsoren en leveranciers kan enthousiasmeren.”

Marco KoetsierVoorzitter sponsorcommissie VV Jonathan

Online “We verkopen voor het eerst loten via een appje. Dat was echt fantastisch. Bij ons heeft dat heel veel vruchten afgeworpen.”

Michel KloosVoorzitter muziekvereniging Kunstzin

Verkoopboekje “Met die QR-codes op de verkoopboekjes werd de drempel om te verkopen voor de jeugd heel laag.”

Erik Vervaet Clubcoördinator Basketbalvereniging Alphia Tigers

Wat zijn de volgende stappen?

Agenda 2021

Bekijk hier de belangrijke data rondom de Grote Clubactie!

Schrijf je vereniging in!

Je kunt jouw vereniging vrijblijvend en kosteloos inschrijven

Na de inschrijving houden wij jou op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de actie. Hiervoor hoef je dan alleen nog maar af en toe je e-mail te checken. Op deze manier mis je nooit een update of een belangrijk moment.