• Woensdag 9 september

  Start bezorging verkoopmateriaal

  Als deelnemende verenigingen uiterlijk 3 september hun bestelling hebben geplaatst, ontvangen zij op 9 september hun verkoopmateriaal. Zo zijn ze helemaal klaar voor de start van de Grote Clubactie op zaterdag 19 september! Bestellingen die na 3 september worden geplaatst, worden pas vanaf 10 september geleverd. Voor nabestellingen geldt een levering binnen 3 werkdagen.

Start Grote Clubactie 2020

 • Zaterdag 19 september

  Start landelijke verkoop Grote Clubactie

  Vanaf 19 september 2020 start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie 2020! Vanaf die dag mogen alle lotenverkopers (clubleden) langs de deuren gaan, bij vrienden en familie aankloppen en/of berichten delen via social media en WhatsApp om loten te verkopen.

 • Woensdag 7 oktober

  Ontvangst vouchers 20-loten-actie

  De clubcoördinator ontvangt op deze dag de 20-loten-voucher op het bij ons bekende e-mailadres. De vouchers kunnen worden uitgereikt aan leden die 20 loten of meer hebben verkocht.

 • Dinsdag 24 november

  Sluiting invoer eenmalige machtiging

  Dit is de laatste dag dat verkochte loten via het verkoopboekje met eenmalige machtiging kunnen worden ingevoerd in ‘Mijn Grote Clubactie’.  Houd deze deadline goed in de gaten! Geen invoer betekent helaas ook geen opbrengst. Loten die online verkocht zijn, hoeven niet ingevoerd te worden.

 • Dinsdag 24 november

  Sluiting nabestellen papieren loten

  Tot en met 24 november kunnen papieren loten, Superloten en verkoopboekjes worden nabesteld.

 • Dinsdag 8 december

  Laatste dag papieren lotenverkoop

  Verkoopt jouw vereniging papieren loten? Dit is de laatste dag dat dit nog kan. De dag hierna vindt namelijk de trekking plaats!

 • Woensdag 9 december

  Trekking Grote Clubactie 2020 + Superlot

  Op woensdag 9 december vindt de trekking van de Grote Clubactie 2020 plaats onder toeziend oog van de notaris. Naast de trekking van de Grote Clubactie-loterij, vindt op deze dag de trekking van het Superlot plaats.

Afronding Grote Clubactie 2020

 • Donderdag 10 december

  Bekendmaking trekkingsuitslag

  Een dag na de trekking, op donderdag 10 december 2020, wordt de trekkingsuitslag op de website gepubliceerd.

 • Vanaf 15 december

  Deurmatdatum cheque

  Bij alle deelnemende verenigingen valt vanaf 15 december de cheque met de opbrengst van de club op de deurmat. Hiermee kan het succes gevierd worden!

 • Januari 2021

  Uitbetaling verkoopopbrengst met machtiging

  Deelnemende clubs die met eenmalige machtiging en/of online lotenverkoop hebben meegedaan, ontvangen de opbrengst van de loten in januari 2021. Dit heeft te maken met de verwerkingstermijn van de loten.