Agenda Grote Clubactie 2022. Dit jaar staat ons een bijzondere editie van de Grote Clubactie te wachten. De 50e editie is gestart op zaterdag 24 september. Bekijk hier de aantal belangrijke momenten rondom de actie en zet ze in je agenda.

 • 1 januari - Start inschrijven

  Vanaf de eerste dag van je het jaar kan je jouw vereniging al inschrijven voor de Grote Clubactie actie.

 • 14 maart - Bestel je verkoopmateriaal

  Vanaf deze dag kan je jullie bestelling plaatsen in ‘Mijn Grote Clubactie’. Weet je nog niet welke verkoopmethode jullie willen inzetten en wat je dus moet bestellen? Maak dan gebruik van onze keuzehulp.

 • (vanaf) 14 september - Start levering verkoopmaterialen

  Vanaf deze dag wordt je bestelling bezorgd. Je ontvangt een schatkist met daarin jullie verkoopmateriaal, promotiemiddelen en een handige checklist met de laatste voorbereidingen.

 • 24 september - Start Grote Clubactie

  Het landelijke startsein van de actie wordt gegeven, vanaf deze dag begin je met het verlopen van loten.

 • 21 november - Einde verkoopperiode*

  Om 23.59 uur sluit de online verkoop en het invoersysteem voor de verkoopboekjes in de ‘Mijn Grote Clubactie’. Ook sluit deze dag de bestelmodule voor papieren loten. Let op: er vindt dit jaar geen verlenging plaats dus zorg dat je alle machtigingen op tijd invoert.

  *De papieren loten kun je nog tot en met 5 december, dag voor de trekking verkopen.

 • 6 december - Trekking Grote Clubactie loterij

  De trekking vindt plaats, vanaf 7 december weten de lotenkopers of ze naast het steunen van jullie vereniging, zelf ook in de prijzen zijn gevallen.

 • uiterlijk 31 december - Uitkeren opbrengst

  De uitkering van de opbrengst is vervroegd, uiterlijk 31 december wordt aan alle deelnemende verenigingen de opbrengst uitgekeerd.

Lees het laatste Grote Clubactie nieuws

Winnaarsfoto belieff dug-out dekenset

Winnaarsfoto belieff dug-out dekenset