Voorbereiding Grote Clubactie 2021

Hebben jullie nog nooit meegedaan of doen jullie juist elk jaar mee? Wij raden alle verenigingen aan, die interesse hebben in de Grote Clubactie van september 2021, om alvast in te schrijven.

Na inschrijving houden wij jullie nl op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de actie. Hiervoor hoef je dan alleen nog maar af en toe je e-mail te checken. Op deze manier mis je nooit een update of een belangrijk moment. Wij helpen jou zo met een perfecte voorbereiding op jullie Grote Clubactie. [Schrijf je vereniging in]

Is jouw vereniging ingeschreven voor de actie van 2021? Vanaf deze datum is het mogelijk om jullie bestelling te plaatsen voor het verkoopmateriaal van komende actie. Bestel nu je verkoopmateriaal dan heb je het binnen 3 werkdagen in huis [Bestel]

Alle deelnemende verenigingen die uiterlijk 2 september hun bestelling hebben geplaatst, ontvangen op 8 september hun verkoopmateriaal. Zo zijn ze helemaal klaar voor de start van de Grote Clubactie op zaterdag 18 september!

Bestellingen die na 2 september worden geplaatst, worden pas vanaf 9 september geleverd. Voor nabestellingen geldt een levering binnen 3 werkdagen.

Start Grote Clubactie 2021

Op zaterdag 18 september 2021 start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie! Vanaf die dag mogen alle lotenverkopers (clubleden) langs de deuren gaan, bij vrienden en familie aankloppen en/of berichten delen via social media en WhatsApp om loten te verkopen.

Dit is de laatste dag dat je de eenmalige machtigingen uit de verkoopboekjes en van de Superloten kunt invoeren in ‘Mijn Grote Clubactie. Ook kan je na deze dag geen online loten meer verkopen. Houd deze deadline dus goed in de gaten. Geen invoer betekent namelijk helaas ook geen opbrengst. Loten die jullie online hebben verkocht, hoef je niet in te voeren.

23 november is ook de laatste dag dat je papieren loten en Superloten kunt (bij)bestellen voor contante verkoop.

Lotenverkopers kunnen zich tot en met 7 december inschrijven voor de Kids-verkoopwedstrijd, waarmee zij kans maken op vele prijzen. Nieuwsgierig wat ze kunnen winnen? Bekijk hier alle winacties voor de lotenverkopers.

Op woensdag 8 december vindt de trekking van de Grote Clubactie 2021 plaats onder toeziend oog van de notaris. Naast de trekking van de Grote Clubactie-loterij, vindt op deze dag ook de trekking van het Superlot plaats.

Een dag na de trekking, op donderdag 9 december 2021, wordt de trekkingsuitslag op de website gepubliceerd. En kun je jouw lotnummer checken in onze Lotchecker.

Afronding Grote Clubactie 2021

Bij alle deelnemende verenigingen valt vanaf 15 december de cheque met de opbrengst van de club op de deurmat. Hiermee kan het succes gevierd worden!

Deelnemende clubs die met eenmalige machtiging en/of online lotenverkoop hebben meegedaan, ontvangen de opbrengst van de loten in januari 2022. Dit heeft te maken met de verwerkingstermijn van de loten.