Een actie bij jullie op de club

Willen jullie in 2021 ook graag een actie opzetten binnen de vereniging, dan kan de Grote Clubactie een goed initiatief zijn. Je kunt de actie namelijk in een paar stappen opzetten en zo groot maken als je zelf wilt.

Nieuwsgierig welke mogelijkheden er zijn en wil je meer informatie ontvangen over de Grote Clubactie? Vraag dan de digitale informatiefolder aan.

geld voor je club

Waarom kiezen verenigingen voor de Grote Clubactie?

  • 80% gaat direct naar de clubkas
  • Deelname is gratis
  • Landelijke bekendheid, al bijna 50 jaar
  • Persoonlijke en servicegerichte organisatie
  • Clubs kunnen gebruikmaken van handige tools zoals een (online) promotiepakket

Jouw inzet is goud waard

We besteden heel wat tijd op de club. Aanmoedigen, vergaderen, klussen en alles daartussen. Iedereen zet zich in voor de club, zodat we samen mooie momenten beleven. En zijn er nieuwe goaltjes nodig, of geld voor een jubileum? Dan gaan we loten verkopen. Dus meld je vereniging nu aan voor de Grote Clubactie. Jouw inzet is goud waard.

Direct inschrijven? Dat kan!

Na inschrijving houden wij jou op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de actie

Als jij jouw vereniging hebt ingeschreven voor de Grote Clubactie, krijg je inloggegevens voor op onze website. Zodra je ingelogd bent, heb je de mogelijkheid om je verenigingsgegevens bij te werken en zodra het weer mogelijk is, jullie verkoopmateriaal te bestellen. Het verkoopmateriaal ontvang je ruim op tijd voor de actie en mag vanaf de landelijke startdatum, medio september, verkocht worden.