Supporter van de mooiste momenten

De tijd die je doorbrengt op je club of vereniging; het levert ontzettend veel herinneringen en mooie momenten op.
De Grote Clubactie is supporter van deze mooie momenten en daar zijn we trots op!

We bouwen mee aan een gezond verenigingsleven in Nederland omdat we geloven in de kracht en maatschappelijke waarde van vitale verenigingen. Samen met verschillende partners bundelen we onze krachten om zo bij te dragen aan de gezondheid en het welzijn van mensen, jong en oud.

Supporters van de Grote Clubactie

Sport-, hobby- en cultuurverenigingen helpen we door het aanbieden van een loterij en ondersteunende voorzieningen. Samen met onze Supporters kan de Grote Clubactie haar maatschappelijke bijdrage verder uitbreiden en elk jaar een uitgebreid prijzenpakket samenstellen voor loten(ver)kopers.

Kaartje2go de leukste kaarten maak je zo!

De leukste kaarten maak je zó bij Kaartje2Go!

Maak en verstuur eenvoudig de mooiste kaarten voor familie, vrienden en bekenden. Kaartje2Go is in 2022 verkozen tot meest klantvriendelijke kaartenwebshop én beste webwinkel!

Het grootste thuissport platform

Meer dan 1.000 work-outs voor het hele gezin. Van yoga tot kickboksen en aerobics tot billen-benen. Fit at Home is 24/7 on-demand beschikbaar met 1 druk op de afstandsbediening.

Ontsnap uit de stad binnen 2 uur

Ga de uitdaging aan en probeer de geheime uitgang van de stad te vinden. Escape Tours is een leuke activiteit voor elk soort gezelschap én gemakkelijk te organiseren.

Altijd de slimste keus voor speelgoed

Al meer dan 20 jaar staat Top1Toys garant voor service, advies en kwaliteit. Speelgoed is belangrijk voor de ontwikkeling van een kind. Dat weet Top1Toys als geen ander!

Alle huishoudelijke benodigheden

De Marskramer staat voor kwaliteit, klantgerichtheid en goede service. Bij de winkels kun je altijd terecht voor al je huishoudelijke benodigdheden én vind je altijd benodigdheden om jou leven makkelijker te maken.

Belieff houdt je warm op een duurzame manier!

Iedereen heeft het recht heeft op warmte, op een simpele, effectieve, duurzame en stijlvolle manier! Door middel van mooie designs, gemaakt van in-outdoor materialen en duurzame producten, maakt Belieff producten die makkelijk mee te nemen zijn.

De nummer 1 keukens van Nederland

Alle keukens komen uit eigen fabriek en a-merkapparatuur krijg je voor de laagste internetprijs. Zo betaal je nooit teveel. Dus of je nu op zoek bent naar een compacte keuken of een keuken met extra veel kastruimte. Je vindt ‘m bij Keuken Kampioen.

De grootste online prijzen aanbieder!

Bij Budgettrophy vind je sportprijzen tegen de beste prijs en van top kwaliteit voor iedere (sport)evenement. Wij leveren trofeeën en medailles voor alle sporten, evenementen en toernooien zowel aan particulieren als sportverenigingen, scholen én bedrijven.

Alles voor de sporter met draagcomfort op 1

Masita levert de volgende teamkleding: Sportshirts en broeken, trainingspakken, windbreakers, coachjacks, tassen en vele andere accessoires. Masita teamkleding is gebaseerd op de wensen van de individuele en teamsporter, waarbij draagcomfort op 1 staat.

 

Met passie en vakmanschap een Canvas!

Al meer dan 12 jaar de grootste canvas prints specialist in Nederland. Met meer dan 1 miljoen gedrukte canvasdoeken, 150.000 tevreden klanten en honderden professionele fotografen zijn wij met trots marktleider in Nederland en België!

Geen saaie en onherkenbare koffer meer

Creëer zelf een (handbagage)koffer waarvan jij helemaal gelukkig wordt. Maak gebruik van de vele mogelijkheden en de ruime keuze die je hebt op NoBoringSuitcases.com. Zo heb jij een koffer waarvan er maar 1 exemplaar op de hele wereld is.

World leading ferry operator DFDS

DFDS biedt meerdere ferryroutes van populaire Europese havens in Europa naar het Verenigd Koninkrijk, evenals routes in Scandinavië en naar de Baltische Staten.

 

‘t Plezantste land voor iedereen

Oefen alvast je oooh’s en je aaah’s, want met meer dan 40 attracties valt er voor iedereen wel wat te beleven in ‘t plezantste land. Bobbejaanland is al vele jaren een vaste waarde in het pretparklandschap van de Benelux. Met meer dan 40 attracties voor jong en oud.

Bewonder Amsterdam vanaf het water!

Voor ieder wat wils. Onze kleinste bezoekers luisteren naar hun eigen Kids Cruise audio avontuur. Foodies genieten van het uitzicht én heerlijk eten op de Burgers & Dogs cruise en koppels kunnen kiezen voor een romantische Evening Cruise. Daarnaast heeft Blue Boat, als enige rederij in Amsterdam, rolstoeltoegankelijke boten!

Wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden als partner van de Grote Clubactie?

Neem contact met ons op:
013-455 28 25 | info@clubactie.nl