Supporter van de mooiste momenten

Alle tijd die je doorbrengt op je club of vereniging; het levert ontzettend veel herinneringen en mooie momenten op. De Grote Clubactie is supporter van die mooie momenten en draagt het verenigingsleven in Nederland al meer dan 50 jaar een warm hart toe. Ieder jaar organiseren we een loterij.

Door het verkopen van loten, krijgen duizenden verenigingen jaarlijks een financiële stimulans. Zo draagt de Grote Clubactie indirect bij aan de aanschaf van nieuwe goaltjes, het vieren van een jubileum of zelfs de bouw van nieuwe kleedkamers. 80% van de opbrengst gaat namelijk direct naar de clubkas.

Prijzenpartners

De Grote Clubactie loterij kent een uniek afdrachtspercentage van 80%. Een afdrachtspercentage dat tweemaal zo hoog is als de meeste loterijen in Nederland. Al vanaf haar eerste editie in 1972 lukt het onze Stichting om deze hoge afdracht vast te houden.

Daarbij kent onze loterij een winkans voor deelnemers van 1 op 9. Met de huidige lotenverkoop van ruim 5 miljoen loten, bestaat het prijzenpakket uit meer dan 600.000 prijzen. Deze prijzenpot heeft een waarde van 2.5 miljoen euro. Dit is uitsluitend mogelijk doordat een groot aantal partners vele duizenden prijzen beschikbaar stelt om onze loterij en daarmee de Grote Clubactie voor duizenden verenigingen en miljoenen lotenkopers aantrekkelijk te maken. De Grote Clubactie loterij kenmerkt zich als een ‘gift met een winkans’. De aankoop van een lot is vooral bedoeld om lokale club financieel te ondersteunen om daarmee hun verenigingsdoelen te realiseren.

Wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden als partner van de Grote Clubactie?

Neem contact met ons op:
013-455 28 25 | info@clubactie.nl

Kaartje2go de leukste kaarten maak je zo!

De leukste kaarten maak je zó bij Kaartje2Go!

Maak en verstuur eenvoudig de mooiste kaarten voor familie, vrienden en bekenden. Kaartje2Go is in 2022 verkozen tot meest klantvriendelijke kaartenwebshop én beste webwinkel!

Het grootste thuissport platform

Meer dan 1.000 work-outs voor het hele gezin. Van yoga tot kickboksen en aerobics tot billen-benen. Fit at Home is 24/7 on-demand beschikbaar met 1 druk op de afstandsbediening.

Jouw slimme koffiekeuze

Koffievoordeel.nl biedt jou de allerbeste koffiebeleving! Daarom verkopen ze de beste merken zoals Illy, Lavazza, Dolce Gusto & Starbucks. Ook biologische en speciale koffies vind je hier. 

Ontsnap uit de stad binnen 2 uur

Ga de uitdaging aan en probeer de geheime uitgang van de stad te vinden. Escape Tours is een leuke activiteit voor elk soort gezelschap én gemakkelijk te organiseren.

Altijd de slimste keus voor speelgoed

Al meer dan 20 jaar staat Top1Toys garant voor service, advies en kwaliteit. Speelgoed is belangrijk voor de ontwikkeling van een kind. Dat weet Top1Toys als geen ander!

Alle huishoudelijke benodigheden

De Marskramer staat voor kwaliteit, klantgerichtheid en goede service. Bij de winkels kun je altijd terecht voor al je huishoudelijke benodigdheden én vind je altijd benodigdheden om jou leven makkelijker te maken.

De grootste online prijzen aanbieder!

Bij Budgettrophy vind je sportprijzen tegen de beste prijs en van topkwaliteit voor ieder (sport)evenement. Ze leveren trofeeën en medailles voor alle sporten, evenementen en toernooien zowel aan particulieren als sportverenigingen, scholen én bedrijven.

Van kampeerders voor kampeerders

Bo-Camp is een dynamisch, gevestigd en modern Nederlands merk dat innovatieve en trendy kampeerproducten aanbiedt. Dit om jou optimaal te kunnen laten genieten van jouw vrije tijd!

Geen saaie en onherkenbare koffer meer

Creëer zelf een (handbagage)koffer waarvan jij helemaal gelukkig wordt. Maak gebruik van de vele mogelijkheden en de ruime keuze die je hebt op NoBoringSuitcases.com. Zo heb jij een koffer waarvan er maar 1 exemplaar op de hele wereld is.

Met passie en vakmanschap een canvas!

Al meer dan 12 jaar de grootste canvas prints specialist in Nederland. Met meer dan 1 miljoen gedrukte canvasdoeken, 150.000 tevreden klanten en honderden professionele fotografen zijn ze met trots marktleider in Nederland en België!

Betere wijn, meer voordeel

Wijnvoordeel staat voor betere wijn, meer voordeel. Ze bieden je pure kwaliteitswijnen aan, die zij direct bij de wijnmaker hebben ingekocht en daardoor tegen een extra scherpe prijs aan jou aanbieden. Wacht niet langer en ontdek jouw nieuwe favoriete wijn.

World leading ferry operator DFDS

DFDS is al 12 jaar op rij uitverkozen tot beste veerbootmaatschappij wereldwijd. Ze biedt meerdere ferryroutes van populaire Europese havens in Europa naar het Verenigd Koninkrijk, evenals routes in Scandinavië en naar de Baltische Staten.

Altijd de beste vakantiedeals

Corendon is een toonaangevende en succesvolle touroperator voor populaire zonvakanties. Of het nu gaat om gezinnen met (jonge) kinderen, singles, stelletjes die rust en romantiek zoeken of jongeren die los willen gaan. Voor iedereen de beste vakantiedeal en betaalbaar naar de zon.

‘t Plezantste land voor iedereen

Oefen alvast je oooh’s en je aaah’s, want met meer dan 40 attracties valt er voor iedereen wel wat te beleven in ‘t plezantste land. Bobbejaanland is al vele jaren een vaste waarde in het pretparklandschap van de Benelux. Met meer dan 40 attracties voor jong en oud.

Bewonder Amsterdam vanaf het water!

Voor ieder wat wils. De kleinste bezoekers luisteren naar hun eigen Kids Cruise audio avontuur. Foodies genieten van het uitzicht én heerlijk eten op de Burgers & Dogs cruise en koppels kunnen kiezen voor een romantische Evening Cruise.

60 jaar Attractiepark Slagharen!

Al meer dan een halve eeuw worden er avonturen beleefd en herinneringen gemaakt in Slagharen. Ontdek het compleet vernieuwde entertainmentaanbod, maak een tocht in de nieuwe attractie Red Bandits Adventure en tem de hongerige cowboy in het nieuwe restaurant Wild Wings.

Samenwerkingspartners

De Grote Clubactie zet zich in om de vitaliteit van verenigingen in Nederland te versterken. Met name door het vergroten van de betrokkenheid van leden en de animo om je voor je vereniging in te zetten. Verenigingen zijn dé plek waar mensen zich gezamenlijk inzetten om hun sport, hobby of culturele interesse op een bijzondere manier te beleven en om hun club toegankelijk te maken voor anderen.

Ons werkveld en onze loterij in het bijzonder bieden kansen voor partners om samen met ons die ambitie waar te maken. Partners kunnen zich profileren via onze loterij om zo hun en onze betrokkenheid bij het verenigingsleven te vergroten. De Grote Clubactie is dé Goede Doelen loterij voor het Nederlandse verenigingsleven. Die unieke positie maakt bijzondere partnerships mogelijk.

Brabant Sport

BrabantSport zet zich in voor een sterker Brabant door middel van sport. Vandaag, morgen en overmorgen. Door sport toe te voegen aan de provincie, wordt deze sterker en gezonder. BrabantSport is vastbesloten om het beste sportklimaat van Nederland te creëren in de breedste zin van het woord. Lees meer

Nationale Sport Vakbeurs

Jaarlijks vindt de Nationale Sport Vakbeurs plaats in Evenementenhal Gorinchem. De Nationale Sport Vakbeurs is de facilitaire sportbeurs van Nederland. Het beursconcept waarbij sportambtenaren, clubbestuurders, exploitanten van sportaccommodaties samenkomen met dienstverleners & leveranciers uit de sportwereld. Lees meer

RVVB Logo 500x500

Register voor Verenigingsbestuurders

Het Register voor Verenigingsbestuurders staat voor kwalitatief hoogwaardige vrijwillige verenigingsbestuurders in Nederland. RVVB spant zich in om verbinding te maken met alle verenigingsbestuurders en hun verenigingen. Lees meer

100% NL Media & Partner Netwerk

100% Media & Partner Netwerk is een matchmaker en koppelt partners aan andere partners, om zo tot succesvolle samenwerkingen te komen. Vele grote acties, spraakmakende samenwerkingen en gecombineerde uitingen zijn ontstaan door tussenkomst en creativiteit van 100% Media & Partner Netwerk. Lees meer