De Grote Clubactie en het coronavirus

Update 18-05-2020

Langzaamaan mogen verenigingen hun deuren weer openen. Dat is positief nieuws! Toch hebben veel clubs het momenteel zwaar, doordat inkomsten uitblijven. Meer dan ooit heeft het verenigingsleven extra inkomsten nodig.

Daarom hebben we onze actie coronaproof gemaakt. Zo kunnen verenigingen vanaf zaterdag 19 september op een verantwoorde manier loten verkopen en daarmee extra geld ophalen voor de club. We bieden verschillende verantwoorde verkoopmethodes aan, die mede ontwikkeld zijn a.d.h.v. onderzoek onder deelnemende verenigingen van vorig jaar.

Wat is er vernieuwd?

Zo is het verkoopboekje bijvoorbeeld uitgebreid met een optie om online loten te verkopen en kun je Superloten voortaan ook online verkopen. Klik op de afbeelding voor een volledig overzicht van onze verantwoorde verkoopmethodes.

Overzicht verantwoord loten verkopen tijdens de coronacrisis

Inschrijven?

Je kunt jouw vereniging gewoon inschrijven. Als je interesse hebt in de Grote Clubactie, dan raden wij het juist aan om dit te doen. Na inschrijving houden wij jou namelijk op de hoogte van het laatste nieuws en hoef je alleen maar je e-mail te checken voor veranderingen en updates rondom de actie.

Is het verstandig om alvast een bestelling te plaatsen?

Je kunt je bestelling gewoon plaatsen, zo hoef je straks nergens meer aan te denken. Er bestaat de mogelijkheid deze later kosteloos te annuleren. Bekijk voor meer informatie hier alle veelgestelde vragen.

Coronavirus en sport

Wil jij meer informatie over het coronavirus en hoe sportverenigingen hier het beste mee om kunnen gaan? Bekijk dan alle updates op de website van NOC*NSF