De Grote Clubactie en het coronavirus

Update 10-11-2020

De financiële impact van het coronavirus op het verenigingsleven is groot. De geldende maatregelen brengen voor verenigingen allerlei beperkingen met zich mee.

Daarom hebben we onze actie dit jaar coronaproof gemaakt. Zo zijn verenigingen vanaf zaterdag 19 september op een verantwoorde manier loten gaan verkopen om extra geld ophalen voor de club. Met de verschillende verantwoorde verkoopmethodes, die mede ontwikkeld zijn a.d.h.v. onderzoek onder deelnemende verenigingen van vorig jaar, zijn de clubs succesvol aan de slag gegaan. En niet zonder resultaat. Zo zien we dat de bijna helft van de loten online wordt gekocht!

Wat is er vernieuwd?

Zo is het verkoopboekje bijvoorbeeld uitgebreid met een optie om online loten te verkopen en kun je Superloten ook online verkopen. Klik op de afbeelding voor een volledig overzicht van onze verantwoorde verkoopmethodes van 2020.

Grote Clubactie 2020

Inschrijven?

Je kunt jouw vereniging gewoon inschrijven. Als je interesse hebt in de Grote Clubactie, dan raden wij het juist aan om dit te doen. Na inschrijving houden wij jou namelijk op de hoogte van het laatste nieuws en hoef je alleen maar je e-mail te checken voor veranderingen en updates rondom de actie.