Update m.b.t. het coronavirus

Het coronavirus heeft een flinke impact op de samenleving. Helaas wordt ook het verenigingsleven getroffen. We kunnen dan ook alleen maar hopen dat de situatie snel verbetert.

Wij vertrouwen erop dat jullie op 19 september gewoon met z’n allen geld kunnen ophalen voor jullie vereniging met de Grote Clubactie. Mocht t.z.t. blijken dat de situatie onveranderd is, dan zullen we een passende oplossing voor de actie aanbieden.

Inschrijven?

Je kunt jouw vereniging gewoon inschrijven. Als je interesse hebt in de Grote Clubactie, dan raden wij het juist aan om dit te doen. Na inschrijving houden wij jou namelijk op de hoogte van het laatste nieuws en hoef je alleen maar je e-mail te checken voor veranderingen en updates rondom de actie.

Bestellen?

Ook kun je gewoon alvast een bestelling plaatsen. Mocht t.z.t. blijken dat de situatie onveranderd is, bestaat uiteraard de mogelijkheid om jullie bestelling kosteloos te annuleren. Hetzelfde geldt voor verenigingen die al een bestelling hebben geplaatst. Indien de incasso van jullie bestelling al heeft plaatsgevonden en de situatie is onveranderd, dan worden de gelden t.z.t. terugbetaald.

Hopelijk hebben we jullie hiermee voldoende geïnformeerd. Wij denken aan alle verenigingen in deze onzekere tijd!