Verantwoord loten verkopen ‘in beeld’

Een kijkje achter de schermen

Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie 2020! Achter de schermen zijn wij druk bezig om ervoor te zorgen dat jullie vereniging dan op een verantwoorde manier loten kan verkopen. Eerder presenteerden wij al het overzicht ‘verantwoord loten verkopen’, waarin we onze coronaproof verkoopmethodes uitlichten. Deze kun je bekijken via onderstaande button. Om jullie echter nog beter te kunnen uitleggen hoe verantwoord loten verkopen eruitziet, gingen wij deze week op pad!

Tips en ideeën!

Samen met een fotografe gingen wij aan de slag om op beeld vast te leggen hoe verkopers vanaf 19 september op een verantwoorde manier hun steentje bij kunnen dragen aan de club. Met een klein groepje mensen, uiteraard op gepaste afstand, hebben wij een hoop foto’s gemaakt rondom dit thema. De komende tijd zullen jullie op deze manier veel (creatieve) tips en ideeën van ons zien. Deze hebben we namelijk genoeg!

Wij hopen jullie zo vooruit te kunnen helpen in aanloop van en tijdens de actie. Extra inkomsten zijn voor veel verenigingen namelijk hard nodig, juist nu!

Ben je benieuwd naar het overzicht ‘verantwoord loten verkopen’? Ga via onderstaande button naar de pagina met de laatste updates m.b.t. het coronavirus. Wil je de komende tijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, houdt dan deze pagina in de gaten.

Verantwoord loten verkopen ‘in beeld’