Bedankt voor jouw inzet!

De verkoopperiode is afgelopen en nu is het tijd om het succes te vieren.

De verkoopperiode van de Grote Clubactie is afgelopen. Hartstikke bedankt voor jouw inzet!

We hebben verschillende winacties georganiseerd en misschien betekent jouw inzet wel dat je er nog met mooie prijzen vandoor gaat. 

De verkoopperiode van de Grote Clubactie 2023 zit erop! Bedankt voor jouw inzet

De Grote Clubactie Medaille
Heb jij 25 of meer loten verkocht voor jouw vereniging? Dan krijg jij de Grote Clubactie Medaille! Wij doen de medailles begin december op de post en jouw vereniging kiest dan zelf een moment om de medaille om je nek te hangen.

Kids-verkoopwedstrijd
Heb je 40 of meer loten verkocht? Meld je dan uiterlijk 28 november aan voor de Kids-verkoopwedstrijd. De 1.000 beste lotenverkopers van heel Nederland gaan er met een leuke prijs vandoor. En….. iedereen die zich inschrijft ontvangt direct een mailtje waarmee ze een kadootje mogen ophalen. Want 40 of meer verkochte loten is sowieso een topprestatie!

Word ‘Club-fluencer’
Duizenden trotse lotenverkopers gebruikten het Grote Clubactie filter om te laten zien hoeveel loten zij verkochten voor de club. Onwijs leuk om al die video’s voorbij te zien komen. Zo heb je jullie vereniging nog eens extra in de spotlight gezet! Alle inzendingen zijn voorbij gekomen en een speciale jury kiest nu uit een selectie van inzending wie dé Club-fluencer van zijn op haar vereniging is geweest! Uiterlijk 30 december wordt de winnaar bekend gemaakt.