Loten verkopen doe je natuurlijk voor de club. Maar het is wel zo leuk als je zelf ook nog extra wordt beloond! Ook dit jaar geeft de Grote Clubactie weer veel gave prijzen weg aan de lotenverkopers.

Klik op de icoontjes van de win-acties om te kijken wat je kunt winnen en hoe je kans kunt maken op een gave prijs voor jou en/of je team!

Nieuw: 20 loten of meer verkocht?
Dan ben jij een KeukenKampioentje!

20-loten-actie

Wist je dat als je 20 loten of meer verkoopt, je toegang krijgt tot leuke acties en kortingen?

De 20-loten-actie is dit jaar nog leuker!

Verkoop jij 20 loten of meer tijdens de Grote Clubactie dan krijg je toegang tot leuke kortingen op dagjes uit, gratis entreekaartjes en aanbiedingen bij het uitzoeken van een nieuwe sportoutfit.

Nieuwsgierig? Alle gave acties en kortingen die jij verdient wanneer je 20 loten of meer hebt verkocht kun je via onderstaande button bekijken.

Wanneer krijg je toegang tot de actie? Vanaf begin oktober kan de vereniging alle leden die minimaal 20 loten hebben verkocht toegang geven tot de 20-loten-actie en bijbehorende acties en aanbiedingen. De club krijgt hierover alle informatie per mail en de uitleg hoe ze deze toegang aan jullie kunnen verlenen.

Heb jij 20 of meer loten verkocht?

Dan ben je een Keuken Kampioentje!

Verkopers, die 20 loten of meer hebben verkocht, maken dit jaar kans op 2 kaartjes voor een voetbalwedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie.

Schrijf je in en maak kans!

Wil jij ook kans maken op 2 kaartjes voor een wedstrijd? Het enige wat jij hiervoor hoeft te doen is, 20 loten of meer te verkopen en bij ons aangeven welke wedstrijd je het liefste wilt bezoeken. Je hebt de keuze uit 16 wedstrijden dus er is altijd wel een team bij jou in de buurt dat je kunt gaan aanmoedigen. Wij verloten 10 x 2 toegangskaarten per wedstrijd, dat zijn dus 320 kaarten in totaal!

Kids-verkoopwedstrijd

De inschrijving voor deze winactie is helaas gesloten

De Grote Clubactie organiseert ook dit jaar weer een landelijke verkoopwedstrijd. De beste lotenverkopers van Nederland kunnen diverse prijzen winnen. Het prijzenpakket bestaat uit maar liefst 306 prijzen met als hoofdprijs een Nintendo Switch met favoriete spel naar keuze!

De winnaar is bekend!

Hoofdprijs!

Hoofdprijs!

Nintendo Switch met jouw favoriete spel
 • 2e prijs: Fiets
 • 3e t/m 40e prijs: 4 entreekaarten Bobbejaanland
 • 41e t/m 43e prijs: 4 entreekaarten Attractiepark Slagharen
 • 44e t/m 46e prijs: 10-rittenkaart binnenspeeltuin Ballorig
 • 47e t/m 71e prijs: Masita trainingspak
 • 72e t/m 74e prijs: Arrangement De Pannekoekenbakker voor 4 personen
 • 75e t/m 174e prijs: 2 entreekaarten THIS IS HOLLAND
 • 175e t/m 194e prijs: 2 entreekaarten 90min. vrij Jumpen bij Jump XL of Jumpsquare
 • 195e t/m 294e: prijs Masita cadeaubon t.w.v. € 25,-
 • 295e t/m 306e: prijs 2 entreekaarten binnenspeeltuin Ballorig

Hoe verkoop jij loten?

De ‘Hoe verkoop je jij loten?’ winactie is helaas afgelopen.

De social media actie was ook dit jaar weer een groot succes! Op TikTok, Facebook en Instagram zijn veel creatieve en leuke video’s voorbij gekomen met actieve lotenverkopers.
Vanaf 24 november laten we elke dag een video uit de top 10 genomineerden zien. Een van deze 10 leuke video’s maakt kans op de Nintendo Switch.

 • Volg ons instagramkanaal en wie weet zie jij jouw video wel voorbij komen.
Steun jouw vereniging

Teamprijzen

De inschrijving voor deze winactie is helaas gesloten

Fotoshoot van jouw team

We geven 3x een team-fotoshoot weg!

Samen loten verkopen is natuurlijk leuker dan in je eentje!

Verkoop jij met je *team, tijdens de Grote Clubactie 2021, loten voor jouw vereniging geef je dan op voor de Fotoshoot.nl-teamprijs.
Je maakt dan kans op een fotoshoot voor je hele team.

Masita teamprijs t.w.v € 2.000,-

De winnaar is bekend!

Samen loten verkopen is natuurlijk leuker dan in je eentje!

Verkoop jij met je *team, tijdens de Grote Clubactie 2021, loten voor jouw vereniging geef je dan op voor de Masita-teamprijs. Je maakt dan kans op nieuwe sportoutfits of sportartikelen voor je hele team t.w.v. € 2.000,- .

Sami van SV Leidschenveen wint Masita teamprijs t.w.v. € 2.000,-.  

Om kans te maken op de *teamprijs, moet je met jouw team 100 of meer loten voor de vereniging verkopen tijdens de Grote Clubactie. *(het team bestaat uit minimaal 2 en maximaal 12 personen)