Kids-verkoopwedstrijd

De beste loten verkopers van 2020 maken met de Kids-verkoopwedstrijd ook dit jaar weer kans op fantastische prijzen:

Hoofdprijs: Nintendo Switch met jouw favoriete spel!

  • 2e prijs: Een fiets
  • 3e-40e: 4 entreekaarten Bobbejaanland
  • 41e-65e: Masita trainingspak
  • 66e-165e: Masita cadeaubon t.w.v. € 25,-
Win een nintendo switch

Winnaar(s) Kids-verkoopwedstrijd 2019

Beste Superlotenverkoper 2019

Femke, spelend bij Korfbalvereniging Revival uit Terschuur, verkocht in 2019 de meeste loten inclusief Superloten! Ze verkocht maar liefst 707 loten, waaronder rond de 30 Superloten. Wauw, super knap! Wij verrasten haar op de club met een Nintendo Switch inclusief cadeaubon voor een spel. Heel veel plezier ermee Femke, je hebt het verdiend!

Kids-verkoopwedstrijd superloten lotenverkoper winnaar

Beste lotenverkoper verkoopboekje 2019

Vorig jaar hadden we twee grote winnaars! Tijs van sv Poortugaal verkocht namelijk de meeste loten (van € 3,-) via het verkoopboekje. Hij wist maar liefst 483 loten te verkopen, door iedere avond na het eten op pad te gaan. Super gedaan Tijs! Ook hij verdiende een mooie prijs en dus verrasten wij hem op de voetbalclub met een Playstation 4. Veel plezier met deze gave prijs!

Kids-verkoopwedstrijd lotenverkoper winnaar

Masita teamprijs t.w.v € 2.000,-

Samen loten verkopen is natuurlijk leuker dan in je eentje! Verkoop met je team, tijdens de Grote Clubactie 2020, samen meer dan 100 loten en maak kans op de Masita teamprijs t.w.v. € 2.000,-.

Winnaars Masita teamprijs 2019

Nieuwe kleding voor het hele team t.v.w. € 2.000,-. Flynn van Yu-Ai Judoclub uit Almere was de gelukkige winnaar! Wij verrasten het team van Flynn op de judoclub en ze waren super blij! Van de prijs wilden ze een gave sportoutfit of andere sportspullen aanschaffen.

Teamprijs lotenverkopers Masita