Winacties 2019

Bekijk hieronder de winacties van 2019 en de winnaars daarvan!
Houd voor de winacties van dit jaar onze website in de gaten.

Masita teamprijs

Eén van de teamprijzen die lotenverkopers vorig jaar konden winnen, was de Masita teamprijs: nieuwe kleding voor het hele team t.v.w. € 2.000,-. Flynn van Yu-Ai Judoclub uit Almere was de gelukkige winnaar! Wij verrasten het team van Flynn op de judoclub en ze waren super blij! Van de prijs wilden ze een gave sportoutfit of andere sportspullen aanschaffen.

Teamprijs lotenverkopers Masita

Eigen bioscoopzaal

Ook kon je een eigen bioscoopzaal voor je hele team winnen bij Vue Cinemas. Wij verrasten Imke van Gymnastiekvereniging ILO uit Lienden met deze te gekke prijs! Toen we de gymzaal binnenkwamen was het team super verbaasd! De turnsters hebben inmiddels een gave film gezien met z’n allen en een erg leuke dag gehad.

Teamprijs lotenverkopers Vue bioscoopzaal

Een dagje Bobbejaanland

De laatste teamprijs was een dagje Bobbejaanland met het hele team. De winnaar was… Boyd van T.A. Nimjae uit Krimpen aan de IJssel! Wij gingen langs bij de taekwondotraining van Boyd en zijn team met een grote cheque. Boyd was super verbaasd en het team vond het erg gaaf dat ze deze prijs gewonnen hadden.

Teamprijs lotenverkopers Bobbejaanland

Beste Superlotenverkoper

Femke, spelend bij Korfbalvereniging Revival uit Terschuur, verkocht in 2019 de meeste loten inclusief Superloten! Ze verkocht maar liefst 707 loten, waaronder rond de 30 Superloten. Wauw, super knap! Wij verrasten haar op de club met een Nintendo Switch inclusief cadeaubon voor een spel. Heel veel plezier ermee Femke, je hebt het verdiend!

Kids-verkoopwedstrijd superloten lotenverkoper winnaar

Beste lotenverkoper verkoopboekje

Vorig jaar hadden we twee grote winnaars! Tijs van sv Poortugaal verkocht namelijk de meeste loten (van € 3,-) via het verkoopboekje. Hij wist maar liefst 483 loten te verkopen, door iedere avond na het eten op pad te gaan. Super gedaan Tijs! Ook hij verdiende een mooie prijs en dus verrasten wij hem op de voetbalclub met een Playstation 4. Veel plezier met deze gave prijs!

Kids-verkoopwedstrijd lotenverkoper winnaar

Voetbal – John de Wolf
woensdag 12 februari 2020 bij V.V. Jonathan in Zeist

Turnen – Tisha Volleman
woensdag 4 maart 2020 in de Maaspoort in Den Bosch

Helaas hebben wij moeten besluiten om, vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus, de overige geplande clinics af te gelasten. Hiermee volgen wij de maatregelen en adviezen vanuit de Rijksoverheid en het RIVM.

Wij hadden gehoopt dat we de clinics op een later tijdstip toch nog door konden laten gaan, maar helaas zien wij, ondanks de versoepelingsmaatregelen, geen mogelijkheid om het op een verantwoorde wijze te organiseren.

Wij gaan ervan uit dat iedereen begrip heeft voor deze lastige, maar verstandige beslissing. Uiteraard willen wij de fantastische inzet van de winnaars van de clinics niet zomaar voorbij laten gaan. Zij ontvangen een tof alternatief om ze te bedanken.

De Grote Clubactie bedankt de topsporters die dit alternatief mogelijk hebben gemaakt, te weten; Nadine Broersen (Atletiek), Tommy Mollet (Taekwondo), Laurens Leeuwenhoek (Korfbal), Siebe van de Spijker (Freerunning), Mink van der Weerden (Hockey) en Maret Balkestein (Volleybal).

Voor verdere vragen hieromtrent kun je contact opnemen via 013-455 28 25 (werkdagen tussen 09.00 en 17.00) of info@clubactie.nl

Freerunning – Siebe van de Spijker
Alternatief

Hockey – Mink van der Weerden
Alternatief

Volleybal – Maret Balkestein
Alternatief

Taekwondo – Tommy Mollet
Alternatief

Atletiek – Nadine Broersen
Alternatief

Korfbal – Laurens Leeuwenhoek
Alternatief