Loten verkopen doe je natuurlijk voor de club. Maar het is wel zo leuk als je zelf ook nog extra wordt beloond! Ook dit jaar geeft de Grote Clubactie weer veel gave prijzen weg aan de lotenverkopers.

Klik op de icoontjes van de win-acties om te kijken wat je kunt winnen en hoe je kans kunt maken op een gave prijs voor jou en/of je team!

Nieuw: 20 loten of meer verkocht?
Dan ben jij een KeukenKampioentje!

20-loten-actie

Wist je dat als je 20 loten of meer verkoopt, je toegang krijgt tot leuke acties en kortingen?

De 20-loten-actie is dit jaar nog leuker!

Verkoop jij 20 loten of meer tijdens de Grote Clubactie dan krijg je toegang tot leuke kortingen op dagjes uit, gratis entreekaartjes en aanbiedingen bij het uitzoeken van een nieuwe sportoutfit.

Nieuwsgierig? Alle gave acties en kortingen die jij verdient wanneer je 20 loten of meer hebt verkocht kun je via onderstaande button bekijken.

Wanneer krijg je toegang tot de actie? Vanaf begin oktober kan de vereniging alle leden die minimaal 20 loten hebben verkocht toegang geven tot de 20-loten-actie en bijbehorende acties en aanbiedingen. De club krijgt hierover alle informatie per mail en de uitleg hoe ze deze toegang aan jullie kunnen verlenen.

Heb jij 20 of meer loten verkocht?

Dan ben je een Keuken Kampioentje!

Verkopers, die 20 loten of meer hebben verkocht, maken dit jaar kans op 2 kaartjes voor een voetbalwedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie.

Schrijf je in en maak kans!

Wil jij ook kans maken op 2 kaartjes voor een wedstrijd? Het enige wat jij hiervoor hoeft te doen is, 20 loten of meer te verkopen en bij ons aangeven welke wedstrijd je het liefste wilt bezoeken. Je hebt de keuze uit 16 wedstrijden dus er is altijd wel een team bij jou in de buurt dat je kunt gaan aanmoedigen. Wij verloten 10 x 2 toegangskaarten per wedstrijd, dat zijn dus 320 kaarten in totaal!

Kids-verkoopwedstrijd

De Grote Clubactie organiseert ook dit jaar weer een landelijke verkoopwedstrijd. De beste lotenverkopers van Nederland kunnen diverse prijzen winnen. Het prijzenpakket bestaat uit maar liefst 306 prijzen met als hoofdprijs:

..een Nintendo Switch met favoriete spel naar keuze!

Hoofdprijs!

Hoofdprijs!

Nintendo Switch met jouw favoriete spel
  • 2e prijs: Fiets
  • 3e t/m 40e prijs: 4 entreekaarten Bobbejaanland
  • 41e t/m 43e prijs: 4 entreekaarten Attractiepark Slagharen
  • 44e t/m 46e prijs: 10-rittenkaart binnenspeeltuin Ballorig
  • 47e t/m 71e prijs: Masita trainingspak
  • 72e t/m 74e prijs: Arrangement De Pannekoekenbakker voor 4 personen
  • 75e t/m 174e prijs: 2 entreekaarten THIS IS HOLLAND
  • 175e t/m 194e prijs: 2 entreekaarten 90min. vrij Jumpen bij Jump XL of Jumpsquare
  • 195e t/m 294e: prijs Masita cadeaubon t.w.v. € 25,-
  • 295e t/m 306e: prijs 2 entreekaarten binnenspeeltuin Ballorig

Hoe verkoop jij loten?

Verkoop jij dit jaar loten voor jouw club? Deel dan een leuk filmpje van hoe jij loten verkoopt met #groteclubactie…en maak kans op een Nintendo Switch!

Winnaar 2020 ‘Hoe verkoop je loten’ actie!

Jim van Neptunus-Schiebroek wint met zijn video de ‘Hoe verkoop je loten’ actie! Hij verkocht in totaal 77 loten voor zijn voetbalclub. De video heeft hem enorm geholpen met de verkoop van de lootjes.

Fotoshoot van jouw team

We geven 3x een team-fotoshoot weg!

Samen loten verkopen is natuurlijk leuker dan in je eentje!

Verkoop jij met je *team, tijdens de Grote Clubactie 2021, loten voor jouw vereniging geef je dan op voor de Fotoshoot.nl-teamprijs. Je maakt dan kans op een fotoshoot voor je hele team.

Om kans te maken op de teamprijs, moet je met jouw team 100 of meer loten voor de vereniging verkopen tijdens de Grote Clubactie.

*(het team bestaat uit minimaal 2 en maximaal 12 personen)

Masita teamprijs t.w.v € 2.000,-

Geef je team op voor een win-actie!

Samen loten verkopen is natuurlijk leuker dan in je eentje!

Verkoop jij met je *team, tijdens de Grote Clubactie 2021, loten voor jouw vereniging geef je dan op voor de Masita-teamprijs. Je maakt dan kans op nieuwe sportoutfits of sportartikelen voor je hele team t.w.v. € 2.000,- .

Om kans te maken op de teamprijs, moet je met jouw team 100 of meer loten voor de vereniging verkopen tijdens de Grote Clubactie.

*(het team bestaat uit minimaal 2 en maximaal 12 personen)

Verkoop loten voor je vereniging

Lotenverkoper Ties van sv AWC uit Wijchen won in 2020 de Masita teamprijs t.w.v. € 2.000,-.