Kids-verkoopwedstrijd

Verkoop 40 loten of meer en scoor mooie prijzen!

De Grote Clubactie organiseert elk jaar weer een landelijke verkoopwedstrijd. De beste lotenverkopers van Nederland kunnen diverse prijzen winnen. Hieronder zie je het prijzenpakket met allerlei toffe prijzen! Tijdens de 50e editie van de Grote Clubactie vieren we dit feestjes samen met zoveel mogelijk mensen. Daarom heeft dit jaar, iedereen die met deze wedstrijd mee doet, gegarandeerd prijs! Dus kom maar op en zet je schouders eronder.

*Aanmelden kan wanneer je 40 loten of meer hebt verkocht en doe je pas wanneer je klaar bent met loten verkopen, want je kan je maar één keer opgeven!

Verkoop jij 40 loten of meer? Dan heb je met de Kids-verkoopwedstrijd altijd prijs dit jaar! Het prijzenpakket bestaat uit maar liefst duizenden prijzen met als hoofdprijs een PlayStation 5! 

Hoofdprijs 2022: PlayStation 5 

  • 2e prijs: Fiets
  • 3e t/m 37e prijs: 4 entreekaarten Bobbejaanland
  • 38e t/m 40e prijs: Cadeaupas Top1Toys t.w.v. € 150,-
  • 41e t/m 65e prijs: Masita trainingspak
  • 66e t/m 165e prijs: 2 entreekaarten THIS IS HOLLAND
  • 166e t/m 265e prijs: Masita cadeaubon t.w.v. € 25,-
  • 266e t/m 365e prijs: Cadeaupas Top1Toys t.w.v. € 25,-
  • 366 t/m 500e prijs: Pathé Thuis Kadocode
  • NIEUW: alle deelnemers van de Kids-verkoopwedstrijd, ontvangen een voucher om een gratis bal op te halen in één van de 160 winkels van Top1Toys en Marskramer.

*Aanmelden doe je pas wanneer je klaar bent met loten verkopen, want je kan je maar één keer opgeven!

Steun jouw vereniging

Winnaar 2021

Winnaar 2020

Winnaar 2019

Verkoop loten voor je vereniging en win!

De Grote Clubactie Medaille

Verkoop 25 loten en krijg de Grote Clubactie Medaille!

Ben jij een topverkoper en lukt het jou om 25 lootjes te verkopen? Dan is de Grote Clubactie Medaille voor jou. Dus ga langs de deuren, deel je verkooplink en kijk of jouw lotenmeter naar 25 gaat. Zodra je dit aantal bereikt ontvang je na afloop van de actie de Grote Clubactie Medaille op jouw vereniging.

Hoe verkoop jij loten?

Laat het zien met een filmpje en maak kans op een gave prijs!

Op TikTok, Facebook en Instagram komen tijdens de Clubactie veel creatieve en leuke video’s voorbij. De lotenverkoper met het leukste filmpje wint een Top1Toys cadeaupas ter waarde van € 150,-

Vanaf de start van de actie, kun je jouw filmpje op social media plaatsen. Plaats hierbij de #groteclubactie zodat we jouw filmpje voorbij zien komen. Verras ons met je creativiteit, originaliteit, enthousiasme en laat zien hoe jij je inzet voor je club. En weet je, als je dan toch zo’n leuk filmpje hebt gemaakt, verkoop je nóg meer loten als je de verkooplink erbij zet!

  • Volg ons instagramkanaal en wie weet zie jij jouw video straks wel voorbij komen.
Steun jouw vereniging
Steun jouw vereniging
Steun jouw vereniging