5 gouden tips om online loten te verkopen

Juist nu kunnen verenigingen alle steun gebruiken! Gelukkig zien we dat in heel Nederland mensen massaal hun lokale club steunen door online loten te kopen.

1. Geef iedere verkoper een eigen pagina

Steun jouw vereniging

Voor alle verkopers staat automatisch een eigen online verkooppagina klaar bij ‘deelnemende leden’ in ‘Mijn Grote Clubactie’. Zorg ervoor dat ook jullie clublogo en doel is ingevuld voor de verkooppagina.

2. Mail iedereen zijn eigen verkooppagina

Verkoop online loten

Via het mailprogramma in ‘Mijn Grote Clubactie’ mail je eenvoudig leden hun persoonlijke verkooppagina. Ze ontvangen daarbij ook tips om online loten te verkopen.

3. Verkoop eenvoudig loten via WhatsApp

Steun jouw vereniging

Met 1 druk op de knop delen leden hun eigen verkooplink met familie en vrienden via WhatsApp en social media. Ook ideaal voor oudere jeugdleden en volwassenen.

4. Promoot jullie actie ook online

Steun jouw vereniging

We helpen je graag om de actie onder de aandacht te brengen op jullie website en social media kanalen. Download of deel de video direct op Facebook via onderstaande button.

5. Je hebt nog alle tijd, start vandaag nog!

Grote Clubactie 2020

Jullie vereniging kan nog t/m 30 november loten verkopen. Dus je hebt nog tijd genoeg om je leden te activeren. Juist nu is de inzet van leden en kopers goud waard voor jouw club.